Да си имам сестра,поголема или помала,не е битно,само да имам,тоа отсекогаш сум сакалаа,ама ете,ништо
Да го прошетам светот и локациите од мојата листа на најпосакувани... Да изградам кариера каква што посакувам... Да го пронајдам својот духовен мир за да сум 100% среќна.
да имам една хаска ама животот е долг можеби кога ќе се омажам има на муж ми да му донесам кучишта дома
Најмногу сакам да станам шефица на некоја голема модна компанија како Прада,Луј Витон,Армани,Версаче... секако фирмата во Германија да биде И сакам да патувам по светот,сите градови за кои сега сонувам да ги видам
да одам во шутка...се шалам ова го прочитав у некоја тема па се така ми стои у паметот као и да е мојот неостварен сон е да имам плакар ама така цела соба да биде и да биде препун со облека,чевли,ташни и да се дерам на некој ако не ми се наместени по боја или нз што...ах мн глеам телевизија
Да ја истражам целата земја, нејзините убавиини, егзотичните јадења и сл.Највеќе сакам да одам во Дизниленд! Потоа како и сите девојчиња посебна соба само со алишта, чанти, чевли и накит. Да имам чисто лице. Да сум убава , среќна и среќна. Знам дека е многу но тоа ме прави среќна
Да го бакнам , да имам плакар долг колку можам да гледам, да имам библиотека со најинтересните чик-лит книги, да го немам она глупаво загрижувачко чувство, да дизајнирам за Chanel.
Да станам глумица. Damn, уште имам талент за тоа. Родена сум. И плус, професионална танчарка. И спортист. Тоа ми се соновите кои освен рекреативно, на друг начин, никогаш нема да ми се остварат ..
Да одам на концерт на Guns N'Roses. Да имам Gibson гитара. И најголемиот неостварен сон Да живеам во Лос Анџелес и да имам свој бенд.