Сега за сега ми е неостварен сон да бидам ветеринарка сеуште не се знае дали некогаш тој сон ќе ми се оствари
Дааааааааали соновите некогаш ке се исполнат!ДААЛИ??? ах колку само неостварени имам јас, колку само имам јас нема да втаса ако почнам со моето набројуванје
патување околу сметот, и посетување на најубавите и најегзотичните места на земјата, како Хаити, Дубаи, Рио де Женеиро, Хаваи, Малдиви, и мноооогу мноооогу други места 10 години да шетам
Aх, најголемиот неостварен сон ми е да ги издадам книгите што ги имам напишано да живеам во Париз да сум мноооооогу богата да поседувам еден спрат од куќата, посветен сдамо за штикли, облека... да имам домашна библиотека да сум успешна адвокатка и што уште не !
Мнооогу се нешто ми текнува, се нешто посакувам, што би рекла мајка ми многу летам со паметот ама и не губам надеж дека еден ден ке ми се остварат
Да ја видам јас и сите околу мене, Македонија како богата,успешна држава, со богати луѓе во неа, барем да се задоволат некои степен повеќе основните потреби и секогаш да се има на страна некоја пара , барем тоа, ако неможе сите богати да бидеме А што се однеува до мене лично сакам да се вработам во Танец, еден сончев и топол ден , иако тоа е скоро па невозмжно :/ , aма никогаш нема да се откажам и се би направила што е во моја можност, па и повеќе од тоа, само за да го добијам тоа. Тоа вработување и здраво и среќно семејство е СЕ што барам !
Да бидам успешна во иднина. Цврсто се надевам дека ќе се исполни. И да ги посетам некои земји во кои сум вљубена.(По можност да живеам таму ) Да, ќе биди!