... ......да патувам низ светот.. .да видам Рим,Париз,Амстердам,Прага,Малта,Малдиви,Хаваи,Кина,Индија, а посебно Египет.....да прошетам кај пирамидите,да се качам на камила.....да го осетам малку тој бедуински живот.....некогаш немав пари за сето ова...а сега кога имам неможам ,немам со кого да одам...парадокс....живот.....тоа е... .
се вика Д.....,доволен ми е само тој со целото негово битие ме исполнува и ме прави вистинска Јас,а ако јас и тој некогаш станиме ние,би сакала неколку пара мали ноџиња да ми трчкаат низ нашата дома,и дур сум жива да ми сведочат колку силно сум го љубела татко им!
Како прво - да станам успешна во животот. Да бидам на добра позиција или инспекторка или полицајка. И како второ да те имам тебе Скромно нели!
Да бидам богата и славна! хахахахахха се шалам. Неостварен сон, да студирам на правен, да бидам добар адвокат. Моите рекоа не и јас не, и така .
Неостварен сон? Да пливам со делфини,да патувам низ светот,да станам стујардеса,да имам картичка со неограничен лимит хахахха.... Се надевам дека во иднина барем нешто од овие ќе се оствари. А...да создадам среќно семејство
Да сакам и да бидам сакана Да прошетам низ цела Латиноамерика Да одам во Њујорк,Мајами,Лос Анџелес,Париз,Италија,Шпанија... Да бидам актерка Да создадам среќно семејство
Мојот неостварен сон, поточно би рекла мојата неостварена желба е да ја имав честа да го запознаaм дедо ми.
Да бидам мн богата да го прошетам цел свет да си живеам на некој остров како бора бора и секој божји ден шопинг ( шминки, штикли, облека)
Да ги зборувам и разбирам сите постоечки јазици Знам малку повеќе е амбициозно ама ќе се потрудам да го остварам барем 50%.