сум за спорт секогаш секогаш во основно и средно прва бев за трењирање на ракомет и кошарка и верувам дека поради тоа и добро ми се оформи телото потоа кога почнав на факс се запоставив со тоа и почнав да одам на фитнес
Јас сум спортски човек , многу го сакам спортот и најубаво ми е кога ќе си облечам тренерки. Тренирам одбојка активно веќе 8 години , порано играв и кошарка но се откажав а исто така идев и на женски фудбал околу 3 месеци , имаше некоја кампања
Сум за спорт.Имам тренирано гимнастика,кошарка,пливање,фудбал,тенис...За друго не се сеќавам незнам мислам дека тоа е се ... најмалку имам тренирано гимнастика,а моментално тренирам кошарка ,ваќе 2 години
Да кажеме ДА за спортот. Најмногу издржав да тренирам кошарка(читај темата за кошарка), одев на фитнес така некое си подолго време, играорна(ако може да се стави во областа на спортот).Немам некој долг список на спортови што сум ги спортувала, ама тоа што сум спортувала траело со години, не беше само хоби, туку беше озбилна работа . Сега за сега не спортувам, не ми дозволуваше времето во текот на учебната година, ама планирам повторно да посетам некоја фитнес сала за време на летово.
јасс сум За спортт ! И мн сакам да спортувамм!! Коа не спортувам се чуствувам како стара баба и се ме боли =// Тренирам Одбојка векје 1 ипол година мислам и многу сум задоволна и онака си држам линија..Ми се смачи од диети и глупости .. Со спорт најдобро се СЛАБЕЕ )
Ај ем ин! Сакам да спортувам повеќе од што било друго на светов! Посебно ги ценам боречките вештини,како филозофија,начин на живот,справување со стресот ,а богами во ова време корисно е да се знае барем одбрана, ако не нешто особено До пред 3 години тренирам карате ( цели 11 години ) ,за жал поради бројните обврски морав да се откажам од стандардното клупско тренирање и сега сум на хоум мејд продакшн,ама добро ми е (иако жалам што повеќе не учествувам на натпревари Освен карате ,си вежбам на Орбитрек и со тегови во домашни услови , потоа следуваат ролерките ,пливање во летен период ,а понекогаш и некој пријателски фудбалски натпревар ,колку да се потсетиме на старите добри времиња и на сите испарталени патики Доминира некој машки ген во мене ,ама не се бунам,убаво ми е,се релаксирам и на тој начин си ги полнам батериите. А и многу сум помило откако ќе си ја испразнам негативната енергија, нема кој не го забележал тоа
Спортот во срце ! Сите спортови баш онака ми одат од рака..за било што да е..фудбал,ракомет,одбојка,кошарка и така натаму.. На фудбалот најмногу се задржав.почнав со тренинзи ама се откажав Инаку за гледање ..да Секогаш е добродојден И најмногу си ја спомнувам : " Во здраво тело,здрав дух " ! Паа девојки ви препорачувам ако не се занимавате со спорт започнете бидејќи навистина е многу здраво и одржува линија )
Епа сум по спортот...Активно тренирав само карате, балет(уште тренирам) и сеа почнав паркур да вежбам .... А пасивно сум по кошарката, скејтбординг, гимнастика, лизгање...
Еве јас преку летото пливам и играм тенис исто така од ова лето започнав и да играм Голф одам во Србија,Бугариа и Грција да и играм,исто така заборавив јавам коњи што мислите за овој спорт Јавање мене на пример ми е многу интересен мозам да кажам Исто така во зима возам snowboard
И конечно мислам дека успеав да ги натерам моите да ме запишат негде.Јас и онака спортувам секојдневно,трчање,ролери,вежби,пешачење..ама сакам негде да одам.Да имам тренинзи и да научам нешто зошто на физичко ништо не не научи наставничката Е сега имам едно прашање.Кој спорт би ми го препорачале,и кој клуб бо Битола?? Ама да има деца на моја возраст ( 14 год.),не да ме стават во група со третооделенци Ако имате некои информации,каде се наоѓа некој клуб,колку пати неделно се тренира,цена...ќе ми биде од корист.Ќе почнам да се распрашувам ама сакам да чујам и ваши мислења.
Сакам да гледам уметничко лизгање, пливање и атлетика, а најмногу сакам да скијам и да си се возам со велосипедот
мој човек инаку тренирам веќе 6 години и сум дел од првиот тим..обожувам да гледам натпревари , без разлика за кој спорт се работи.
Дали сакаш колективен или индивидуален спорт? Од индивидуалните би ти препорачал некој борбен спорт како карате или аикидо. Каратето ќе ти даде прекрасно тело и цврстина и ќе одиш исправена како даска а плус и самодовербата ќе ти се зајакне . Аикидото е исто супер ама и за двете (со каратето) мора да имаш добар тренер инаку бргу ќе се откажеш. Тенис ти е исто интересен спорт, пробај и види дали ќе ти се свиѓа. Од колективните имаш одбојка, ракомет и кошарка па одбери нешто по твој вкус. Овие донекаде сум ги тренирал или сум ги играл па затоа и ти ги спомнав но сигурно имаш и други опции .