јас си тренирав едно време 3-4 месеци и се откажав, многу за учење ова она, секогаш имав изговор, пак ќе си се запишам од септември
Го обожавам спортот! Имам тренирано тенис, ракомет, кошарка, одбојка, фудбал, пинг - понг, ама од сите спортови најголем впечаток ми остави каратето. Иначе веќе 9 години тренирам карате и што се вели веќе ми влезе во крвта тој спорт.
Не сум баш по спортот кога станува збор за играње само трчање и вежбите ми одат а кога станува збор за гледање најмногу сакам фудбал, значи обожавам фудбалот ме опушта, сакам и скијање , уметничко лизгање тенис итн
Јас сум спортски тим го обожавам секој спорт,играм тенис веќе 4 години,потоа од ова лето започнав голф,јавам коњи веќе 3 и пол години,возам snowboard веќе 5 години,кошарка,фубал на училиште ваму таму...
обожавам спорт...одбојката најмногу ја сакам ама нема клуб кај да тренирам :/ сакам и тенис многу,а уште од мала сакам уметничко лизгање.и секогаш ко ќе имало на тв плачев ако ми сменеа програма
Најголем антиталент за спорт. Имам огромна желба да знаев да играм и умеам да играм тенис, ама... Омилен спорт фудбал сепак.
Кога бев помала, тренирав ракомет во кичевскиот клуб. Обожавам ракомет. И да гледам обожавам. Сакам и кошарка, одбојка. Кошарка и одбојка играв така, рекреативно. Пред зграда со комшивките, со школските. Играм на училиште редовно. Да имаше кошаркарска или одбојкарска школа во Кичево, би се запишала без двоумење. Сакам да тренирам тенис, убав спорт. И имам кој да ме тренира. Но, не тренирам. Зошто?
Имат во Кичево Кошаркарска школа,знам дека се запишуваат и женски.Ако сакаш нешто подетално пиши ми ЛП
Многу сакам да гледам тенис,одбојка,ракомет,кошарка....но сепак веќе години наназад тренирам стрелаштво кое ми е во срцето
Обожавам да играм одбојка и фудбал, а го сакам и пливањето За на тв, само фудбал поддржувам и евентуално кошарка, ама тоа поретко
Од спортови сакам само тенис и пливање тие ми се најинтересни другите ни ги пратам, ни ме интересираат...Следев само кошарка кога играа нашите
Да сум за спорт.Омилен спорт ми е пливањето и тенисо....најчесто гледам фудбал,а ништо не спортувам моментално ...
Многу сакам да спортувам. Кога бев мала одев на пливање, па на кошарка и затоа пораснав волкава (1.97 а 1 год. средно сум), после тренирав ракомет и фудбал. А и јавам коњи секој викенд, веќе 2 години. Сега пред 2ипол месеци се запишав на тенис и се надевам дека ќе успеам во овој спорт.
Ко да сум родена со две леви нозе, и со две леви раце, пред кош да ме ставиш ќе утнам, пред гол незнам да шутнам. ама како помала се имам пробано, Единствено што знам добро да пливам (барем не се давам хихихи)