Ништо не тренирам и не сум тренирала, најголем антиталент сум за спортови. Само гледам ракомет и тоа со причина, секако, иначе не верував дека ќе гледав!
Спорт во срце. ! Имам тренирано карате, пливање, кик-бокс и сега тренирам аикидо. Омилен спорт ми е аикидо, секако, а вака рекреативно сакам кошарка, фудбал, одбојка, тенис..
Jaс почнав со спорт од мала . најчесто играв кошарка или одбојка но сега го запоставив со работава . А кога би се издвоило барем малце време повторно би и се вратила на одбојката.
А каде има клуб за одбојка, сакам да тренирам? Во Фроца гледам има клуб ама тој е за девојчиња, а јас имам 27 години.
Јас не би можела да си го замислам животот без спорт,зависна сум од него До пред пола година тренинрав одбојка супер ми идеше и сега ми е многу криво што се откажав :/ Моментално вежбам аеробик и пилатес кои се одлична комбинација за супер фигура
и јас сум за спорт . Нај активно тренирам ракомет и фудбал. а кошарка играм рекреативно, мн. често. како мала тренирав гимнастика. од 3 ипол. години,ама тоа падна во вода .
Секаков спорт обожавам, ама најомилен ми е одбојка а и морам да кажам дека сум многу добра одбојкарка
Јас Не бе бива баш за спортови и многу се нервирам за тоа, ама сакам рекреативно да се занимавам со возење точак, планинарење, одбојка ( а и во школо секој час играме и како што бев во основно ептен антиталент, сега заради физичко знам да играм одбојка и можам и надвор да играм јеј ) и бадминтон. Е сега бадминтом ми е ептен заразно и не е комплицирано, па сакав да прашам, каде може да се тренира и колку е чланарина?
Kaj мене сите се спортски души Татко ми тренирал џудо од 7 години до 30,и тренер беше неколку години..Не да се фалам,ама од неговите медалји веке нема празни полици дома..Мајка ми добро таа во енерџи вежбала,сестра ми тенис,и јас ОДБОЈКАА ПООЗ ДО МОЈОТ НАЈДОБАР ТРЕНЕР ГИЧЕЕ!!
Пред неколку години тренирав ракомет, одев на играорна, сакав да одам и на карате...ама некако не се пронајдов во овие спортови. Од Септемврито одам на кошарка и прекрасно ми е. Го обожавам овој спорт, и баш ми е мило што имам спортска душа Откако тренирам приметив промени кај мене, некако посмирена сум, не се замарам со секакви работи, не сум толку агресивна, некако убаво ти е во душата... Идеш на тренинг забораваш на се, 1 саат го поминуваш таму, топка-кош-скок-трчање-кош... исклучен си од телефони, телевизија, компјутер, книги и после кога си одиш дома пак го вклучуваш мозокот, и таму бил, ама таму мислиш само да се покажеш и да научиш нови работи, и после дома пак истите работи, ама најважно си ја истрошил својата енергија! Секој спорт е убав на свој начин, и убаво е да се спортува...