Тренирам со мој братучед кој 6 години беше во Русија таму тренирал и сега учиме од него со уште еден другар. За клубот во Скопје прашав дали може да се запишам но не ми враќаат на пораките, и на тренерот му пишав но не враќа.. Незнам кој им е проблемот, ако нема место нека кажат дека нема или не примаат нови членови или незнам....
Тренерот на руска система кај нас, Аце (најфакојебозовниот маж кој сум го сретнала и запознала во животов) хаха Ако сакаш ќе се чујам утре со него, па ќе ти пишам во пл негов број да видиш што како, штом си заинтересиран.
Шуманов .. Се распрашав, дознав за него, имам роднина што се познава по него, можам да средам ти благодарам Но незнам зошто не ми враќаат на пораките само seen и толку, и на страницата им пишав и на Аце му пишав.. Научив доста техники и со братучедми но не е интересно само ние двајца вежбаме, нема мотивација нема ништо....
Абе батали ти фб кај има време он за тоа башка и не се замара со фб, не е ни нешто активен таму Јави му се Или иди директно таму за време тренинг
Rakomet najomilen sport PS:treniram I nikogash ne bi sakala da se otkazham od ovoj sport ednostavno mie vo
Имам желба за кајкакарство веслање во мирни води езера.До сега не сум пробала чекам погоден момент да одам на Матка и да пробам искусам и ако ме освои тогаш ова ќе биде мој спорт.
Е баш тоа што и јас не знам да пливам ме колебаше дали да пробам. Ти благодарам за споделеното искуство ме охрабри. Уште еднаш благодарам.
Јас утре сакам да одам зашто таму реално се оди во работен ден, а после неам поим кога ќе ме стават слободен пак. Лошото е што е таква јака гужва за викенди и неработни денови и автобусите не идат до Матка.