Мојот, али нема врска тоа со хороскопот мислам. Само три знака немам бакнато: стрелец, скорпија и вага. А највеќе имам пробано овни, бикови, ракови и лавови. Можам да кажам дека е до поединецот, но и дека од лавовите не сум нешто задоволна, многу сакаат да се докажат. Со останатите имам помало искуство и не би генерализирала, ниту можам да речам дека е поединечно, за рибата не сум ни 100% сигурна дека не е овен, така да, може и риба да немам бакнато. +1 не знам кој знак беше.
Од оние со кои сум имала можност да се бакнам .. Близнак - мех , ништо посебно . Ај му простувам , прва девојка му бев , прв дечко ми беше - пиши срамежливост не убила . Лав - нежно и внимателно , досадно за еден авантурист како мене . Таков се погодил . Водолија - прелигаво . Риби - повеќе цмиздреше колку му е животот тежок , отколку што бакнуваше чист промашај . Девица - добро се бакнуваше , но животот не не однесе на иста страна , а и други работи не ни се поклопуваа . Бик - она што барав , најдов .
Бик, риби и девица, страствено и романтично... Најлоши лав, водолија, јарец, скорпија Без чувства, ладно, многу досадно, а мислат дека за се се добри Другите знаци не сум ги пробала
Ovnite ubavo se baknuvaat strasno, imaat nekoja dominacija i so ribite ubavo iskustvo imam dolgo baknuvanje.. Najlosi Vodolija povise na maltretiranje lici otkolku baknuvanje. Lav i bliznaci: Za strelcite sum slusnala ubavo deka se baknuvaat ali ne sum probala.