(смајлиштосекрстиголемоколкумониторов) демек убавината има удел во тоа дали некој се бакнува добро или не ох боже
Не ме сфати добро. Зборувам за тоа дека ХОРОСКОПСКИТЕ ЗНАЦИ не влијаат врз бакнувањето, можеби си вага, девица или било кој знак кој се карактеризира со добро бакнување а всушност си немаш поима и партнерот мака мачи со тебе. Get my point ??
Па, по тоа што имам читано за хороскопскиот знак и бакнувањето.. Овенот е одличен и најстрасн бакнувач. Бикот е исто така добар, Ракот е најдоброт бакнувач, Шкорпијата и Лавот се исто така многу добри бакнувачи. Но и покрај ова, немора да значи дека и луѓето со други знаци не се бакнуваат убаво, но овие се најверојатно посебни, особено би го истакнала Овенот!
Знакот јас, да не речам лав. Не ме залапале мноооогу, но тие што пробале, знаат Spoiler Досега ме имаат бакнато само девица и близнаци, а кога би бирала помеѓу нив, близнаци би рекла. Ама и девиците не бакнуваат лошо. Но сепак, близнаците.. ммм
Близнаци, нормално затоа што сум јас близнаци и тоа дупли, што значи коа се лапа некој со мене исто ко со четири различни женски да се лапа, и девојка и швалерка во исто време. Неисе и вагата добро се лапа или бакнува ватевер пошо Г е вага не за друго ЕДИТ! Видов дека најмногу близнаци се наведени И да рибите sucks
Јас како рак кој знак сметам дека е меѓу подобрите бакнувачи ќе кажам со кои знаци бакнежите ми биле феноменални,а морам да напоменам дека дечковци сум имала од сите знаци Близнаци- дечко ми е близнак и е прекрасен Стрелец совршено ми одговара бидејќи сум стрелец во подзнак па мислам дека ептен сме компитабилни Шкорпија е овој знак бакнува многу страствено. Најлош бакнувач е овен
Тоа дека ние близнаците не ни треба огледало како Саја што вика, две личности во еден сме .. Да ти дојде сам да се излапаш од што најдобро умееме де