Мене до сега никој знак не ми оставил голем впечаток освен една Рипка Дечкото не ми се свиѓаше нешто посебно, ама ме хипнотизираше со бакнувањето брее, само заради тоа се мував со него 2 недели А чудна работа, инаку не ме бендисуваат многу Рибите
Јас како стрелец сум тапа у бакнување... ама една девојка ШКОРПИЈА ме смува и ми очисти гревовите во мојата уста ... Тие 31 секунда беа најзапалените секунди што сум ги имал .... според мене Шкорпија
Не дека се фалам ама овни. Ај што ме пофалиле , туку и се имам бакнувано со еден. Ама и бикови не се за потценување
Така е така е, знаев дека ти се допадна првиот пат затоа ќе бидеш наградена со уште еден биковски бакнеж.
Дефинитивно Јарец- Стрелец е најубава комбинација за бакнување Ле реина јас 100 % сум убедена хахахаахаахаха
Би рекол шкорпија (не дека вие феминки не го знаевте тоа ), но токму тука лежи работата... Шкорпија е многу повеќе од некој си таму обичен хороскопски знак, шкорпија е симбол за начин на живот, мистериозност, страст... ! Proud to be a kisser in the name of Scorpios!
интересно напишано ОВЕН Впечатлив, енергичен и силен. Овој знак на бакнувањето му пристапува како и на се друго во животот – одушевено и импулсивно. БИК Бавно, сензуално и цврсто – таков бакнеж може да очекувате од луѓето родени во знакот на Бик. Но тоа е една од причините поради која врските на биковите траат подолго отколку кај другите хороскопски знаци. Биковите имаат развиено посебно чувство за допир и пред да ве бакнат ќе ве галат. БЛИЗНАЦИ Различни, интересни и брзо променливи. Близнаците сигурно нема да ве разочараат во бакнувањето. Но, пред да ве бакнат ќе мора да се многу да чекате и многу да зборите. РАК Удобно, познато и едноставно добро. Раковите не одушевуваат при првиот бакнеж, но создаваат удобност. Тие не се иницијатори на бакнежот но после нивниот бакнеж ќе се чувствувате топло и прекрасно. ЛАВ Бакнежот на лавот може да ве бутне на земја, тој едноставно одушевува и за негов бакнеж се чекаат редови. Со нив се што треба е да се опуштите и да му се препуштите. ДЕВИЦА Внимателно, чуствително и совршено. Така бакнува девицата. Тие не сакаат неред, па атмосферата пред бакнежот мора да биде совршена. Поради тоа што девиците не прават ништо половично и бакнежот им е целосен. ВАГА Вагите живеат да го задоволат партнерот. Тие истото го очекуваат и од партнерот. Секој бакнеж кој го доделуваат е единствен. Уживањето со нив ќе биде исто и после 25 години поминати заедно. ШКОРПИЈА Страствено. Тие се страствени без разлика што работат, па така и кога се бакнуваат. Со нив треба да заборавите на се друго и да уживате во бакнежот, но поради начинот на кој се бакнува Шкорпијата, тоа нема да биде тежок предизвик. СТРЕЛЕЦ Стрелците секогаш сакаат повеќе, повеќе и уште повеќе. Многу ќе ви дадат, а ако сакате да ги освоите посветете внимание што сакаат и повторете го тоа безброј пати. ЈАРЕЦ Јарците ретко се одлучуваат први да бакнат. А кога најпосле ќе го добиете бакнежот, тој ќе биде елегантен, префинет и непотполн. Тоа е единствен начин да посакате уште. ВОДОЛИЈА Нивната цел е да останат запаметени. Тие сакаат изненадни и необични бакнежи, посебно од личности кои не им се слични. Бидете што е можно поразлични. Друг начин е да се правите дека не сте заинтересирани. РИБИ Рибата ќе ве бакне само доколку мирисате убаво. Поради тоа големите количини на парфем се неопходни. Тие ќе ве бакнуваат нежно, чуствително и внимателно. Возвратете во иста мера. * иначе според мене,имам и предходно пишано,лав,поточно дечко ми
Скоро сите си го напишале својот знак или знакот на дечкото/девојката. Според тоа не може да се каже кој знак е најдобар бакнувач. Инаку јас гласам за СТРЕЛЕЦ.
Дефинитивно според мене-најуаво се бакнубаат Јрците.Имав еден многу страствен Јарец,а и Близнаците убабо се бакнуваат ама многу се брзи во се па така и во бакнувањето. Инаку јас сум Водолија
Дефинитивно според мене-најуаво се бакнуваат Јарците.Имав еден многу страствен Јарец,а и Близнаците убабо се бакнуваат ама многу се брзи во се ,па така и во бакнувањето. Инаку јас сум Водолија