mozilla firefox, некако наједноставен за употреба... google chrome некако ми изгледа грубо, opera одамна не е во мода, а internet explorer и netscape одамна не постојат.
Mozilla Firefox на лаптопот, инаку сум за Google Chrome (информатичар ми покажа како chrome ми го преоптоварува процесорот дури и во позадина и ми ствараше проблеми, така што морам да користам mozilla)
Претходно бев на Google Chrome ама многу ми кочеше кога го отварав форумот па се префрлив на Opera и сега ми е супер.
Бидејќи не знаев кај да го поставам прашањево па реков може вие знаете. Дали може на месенџер на фејзбук да се врати избришан чат?
Chrome веќе подолго време. Синхронизиран ми е акаунтот на сите уреди, ми памети лозинки, контакти, секакви чуда. Единствен проблем е што е ненаситен со рам. Мозила Фајрфокс ми е бек ап броусер на PC. Едно време Опера знам ми беше исто така, ама умре тоа ентузијастичкото во мене одамна и сега пловам кон мирни, стабилни води без промени и истражувања на различни работи.
Од кога користим телефони и лап топ/компјутер го користам Chrome. Истиот акаунт ми е и на телефон и на лаптоп и ми памети лозинки и најпосетени страници.