Е јас многу често мислам, дали повеќе или помалку од машките не знам, ама ако мислат и тие колку мене браво за нив.
Исто и жените и мажите.Со годините ние жените како повеќе да сакаме.Пред две години еве на пример не мислев олку на секс како што мислам сега на овие години..
Ми доаѓа во мислите повеќе пати на ден, секако ако сум позитивно расположена. Но мислам дека машките почесто мислат.
Порано мислев дека машките поише мислат на секс, но еве ми се смени мислењето.Кога и да сум со дечкоми секој момент би го користела за секс, а тој еве не.Последно се случи на одмор бевме 10 дена и сега нели ќе спиеме заедно, ќе се мазиме, секое утро заедно ќе се будиме и јас настроена секоја вечер да се "мрсиме"(џингарлаки шоу ), а тој ладнокрвно ми одговара де бре срцка на одмор сме уживај .Останав вчудоневидена . Но сепак најдовме компромис ако не секоја вечер преку вечер(слабата точка му беше сабајлечки "коска" сака неќе неможе да ме одбие. Тоа беше бонус)
site i zeni i mazi mislat na seks samo zenite znaat da si go prikrijat toa a nie mazite se izdavame odmah
1. Men think more about sex. The majority of adult men under 60 think about sex at least once a day, reports Laumann. Only about one-quarter of women say they think about it that frequently. As men and women age, each fantasize less, but men still fantasize about twice as often.
so znam ja za sebe mozam da zboram moze ova i tocno e ja ponekogas se mislam da imam problemi zs 24/7 mislam na seks ne go praam 24/7 ama mislam nonstop retki se periodite koga ne mislam
"It's common wisdom that women place more value on emotional connection as a spark of sexual desire." Цитат од истата статија која ја прати, ти си прва која вика дека сексуалната желба нема врска со љубовта, ако не се лажам, денес баш за тоа имаш пишувано. Се согласуваш со цитираното? Едит: "Men have every incentive to have sex to pass along their genetic material, Laumann says. By contrast, women may be hard-wired to choose their partners carefully, because they are the ones who can get pregnant and wind up taking care of the baby. They are likely to be more attuned to relationship quality because they want a partner who will stay around to help take care of the child. They're also more likely to choose a man with resources because of their greater ability to support a child." Морав и ова. Не читај вакви статии барем ти, најголемиот либерал. Или барем дочитај пред да постираш, вака ептен изгледа колку бибер во секоја манџа да ставиш.