Duh , мене ме цитираше брате . Нормално е да помислам дека коментираш на мојот коментар , нели ? Друг пат појасни дека не е наменет коментарот за мене лично , туку општ коментар е . Битно се разбравме . Убав ден .
Си мислев дека еден ме возбудува, ама кога бев со него воопшто не изгледаше така. Инаку не ме возбудувала никоја личност... Добро, само јас сум толку ладна и не допира до мене ништо од личности или
Со дечко ми од многу одамна се дружевме. Долго време ме возбудуваше иако јас имав друг дечко тогаш, само не сакав самата на себе да си го признаам тоа.
Имав инстант краш (сексуален) со дечко кој го упознав на лет. Толку јака хемија немав осетено никогаш, ама апсолутно, кога го гледав замислував ствари шо правеа да се усрамам сама од себе, мозоков ми работеше турбо на визуелизација.. Бев среќлијка пошо беше обострано, сексот беше нешо шо ваљда заувек ќе го памтам. Телово да знаеше да збори ќе се искинеше од кажување ‘фала’.
Некое време пред да ја започнам сегашната врска, имав ,,неостварена љубов''. По се' изгледа дека само јас бев таа што е заинтересирана, но толку ме провлекуваше што сега се ежам кога ќе се сетам колку беа интензивни чувствата
Хм...интересна тема. Да ми се случило три пати. Првиот се осмелив за повеќе од замислување ,се знаеше како ќе заврши и не ме разочара. Вториот исто се знаеше дека мора да заврши брзо ама ме разочара ко го видов со една и некако желбата ми помина а него му се појави па се бркавме ама не се предадов. А со третиот веќе и накај сериозно ни тргна пошто освен физичкиот изглед имаше и многу убав карактер ,но требаше да се исели во Германија и како што кажа тој не сакал да ме повреди па ништо не се деси ,ај ко ќе дојде ама ко дојде си замина без да ме побара и толку кренав раце.
Edna drugarka od sredno so ja sretnav deneska i se gledase tangata niz belite pantaloni e taa me vozbudi deneska
Оо да.. Секој ден го гледам и се воздржувам некако да не го силувам, па не друго , секако нема да успеам, немам сила ама ќе ме пријави за семејно насилство.