Вака..Мој совет за овој период да го пробате "Midnight posion" или "Hypnotic posion" од Dior. Од оваа серија има и уште еден парфем наречен "Pure posion" но не е нешто нај тој парфен.. Но затоа првите два се навистина прекрасни..Јако мирисаат и долго траат,најпогодни се за зимскиот период и за ноќни искаќања.. Верувајте нема да останете незабележани,и нема да има некој кој нема да ви го пофали парфемот а и вас http://www.lambre.by/bottles/pics/dior_ ... ison_1.jpg Еве како изгледаат....
Многу свеж мирис го обожавам, а зимно време користам ова не се баш парфеми, туку mist-spray многу се убави и ако имаш некој близок во странство ви предлагам да си ги порачате не се скапи до кај 800 денари се. ...
Првиот го има и кај нас,вториот незнам баш.Иначе,да те прашам дали траат и двата,посебно првиот? Веќе некое време се мислам дали го земам,убаво ми мириса,ама малце ми е скапичок
За поневажни настани уште ставам од 212 ВИП каролина хереира (гледам колку да се поарчи грд е) а за посебни прилики Гучи Гилти
Каролина Херера, Булгари (темно плавиот) за на факултет Би Ју (сребрен е така нешто)-јас си го викам Нина Ричи, и еден најпрекрасен Клинк Хепи за ептен специјални прилики, тие ми се парфемите моментално!
Јас не користам еден,туку обожавам секој ден да сум со различен,спрема расположение Последно многу си ги користам Burberry The beat,Amber Elixir(oriflame),Diamond musk(oriflame).А имам уште многу и сите ми се до пола