http://www.dambiro.de/bilder/produkte/gross/5667.png ваков користам подолго време.. можи 4-5 месеци баш убаво ми мириса имав и http://ecx.images-amazon.com/images/I/4 ... AA300_.jpg ама не ми беше нешто нај нај.. користев разни.. ама овие ми се омилени..и ќе го издвојам и Lady Million .. за него немам зборови.. најј е!
овој го користам најчесто а и дечко ми обожава да го мириса го има во Шатци и не е многу скап па сега за кој како
Моментално ги користам Little Red Dress, Pur blanca (мало шишенце) и Bon-bons malizia sweet vanilla Сега од Авон го порачав Little Black Dress за 269 ден. едвај чекам да стигне
Јас менувам, ретко да купам исти парфем едно по друго. Моментално c thru perfume amethyst Taман ми е за овој период, не е прејак, но не е и лесен.
Hypnotic poison, ама кога ќе ми текне. Обично брзам кога излегувам од дома, бизнис зове, па не ставам парфеми.
Веќе година дена сум му верна на Belle'd Opium на YSL. Кога ќе налетам на парфем што ми се допаѓа,знам да го користам со години.Многу ретко менувам парфем. А, и сакам луѓето кои ми се блиски да ме помнат по мојот мирис.За мене тоа е печат на секоја вистинска жена.Неодамна, бев надвор од земјава и се видов со пријателка со која се немам видено со месеци....Кога се гушнавме,ми рече - Се уште исто мирисаш!Јас тоа го доживувам како комплимент
Би сакала да можам како Лола-М да користам еден парфем цело време и да ме препознаваат по него, но не можам. Многу сум чудна кога се во прашање мирисите, тоа што денес го обожавам утре можеби ќе ме иритира. Затоа ги менувам парфемите. Исто така не можам во лето и во зима да користам ист парфем. Летните ми се премногу слатки во зима. Во зима, парфемот на Herve Leger за Авон, го обожавам, во секое време, штета што го нема во каталозите, јас имам уште половина шишенце. И црниот C-Thru ми е океј во зима. Paco Rabanne-Ultraviolet исто така го користам и во лето и во зима и сите ми викаат дека најмногу ми одговара, но мене на моменти ми е речиси неподнослив. И Sheer-Paris Hilton за во лето идеален. За малку ќе го заборавев Лајт Блу...Ми мириса не чисто, на лимон, преубаво.