Gucci, "Rush" серијата, циклама опаковка Срце ме боли за парите, ама кога ќе го мириснам болката исчезнува!
Noa Cacharel, Bvlgari Omnia Crystalline, Beckham Signature и за секојдневна употреба little black dress. Овие парфеми подолго време ги користам, не се лоши ама сеуште го немам пронајдено оној вистинскиот парфем кој би одговарал на мојот карактер, и што е најважно не би ми здосадил за кратко време како што ми се случува со останатите парфеми кои ги користам.
Кога ќе се истрошат ги менам.Не можам само еден ист парфем преубав е.супер е за вакви зимски денови. малце тежок и јак за моето носе ама се дише некако
Според мене Madame in love е еден од најубавите парфеми... Ем не е скап, ем многу убаво мириса и долго трае. Исто така и шишенцето ми беше многу убаво со таа ружата А моментално го користам Playboy Play It Sexy
Јас овој месец сменив малце пак го користам мадаме ин лове ама не толку. А овој сега што го користам се вика B.U -trendy преубав е
одамна ги барам парфемите на Тесори али не можам да ги најдам во никој маркет... каде да го побарам, во која парфимерија или продавница??? (во битола)
Љубител сум на парфеми така да ги имам во огромен број...еден од омилените ми е хипнотик поисон од диор.
Nekako najtrajni kaj mene se pokazaa 2 parfemi od avon, cenata mu e normalna ali navistina se trajni i ubavi, sega go koristam herve leger a cesto go koristam i today tomorrow always -today, posebno vtoriot e mnogu ubav ,cesto me prasuvaa luge sto koristam koga ke zastanev do niv, pa mozete da gi probate