Булгари розевиот-фантазија. Ама сега го замени новиот Dolce&Gabbana и Chanel,а зимата Прада потежок е некако. А за преку ден, сеткање ваму таму C-tru еден темно лилав или црн бесе ако добро се секавам. Ми се допаднале и Гучи најт и Енви.
Извинете, али малку да мрчнам морам. Според одговорите мене темава ми е накако иста со женски парфеми темата...феминките само набројуваат парфеми кои им се допагаат, ок и ги користат..али пак е некако тоа тоа..
Хаххаха...јас ги користамм ...Ninna Ricci и Cristina Aguilera stuff time.... ги обожавамм а за излегување најчесто го користам C-THRU ...најдобрии од сите што ги имам
Зависи до расположение. Ако сум весела и ако е ден некој полесен парфем, ако е за излегување и сакам да заведува обавезно некој потежок и разигран. But I have to say: Chanel 5 е незаменлив.
Уфффф...менувам постојано се заситувам брзо од еден парфем...најчесто за преку ден cat deluhe-naomi,puma-flowing,j.lo-повеќето,а за навечер DiG-Light blue,Valentino,Escada,Givency...
Еден и единствен Се раководам со девизата - сакам да сум препознаена по тоа како мирисам. И така јас веќе некое време си мирисам на Живанши. И точка. .
Mислиш VERY VALENTINO? Каде можам да го најдам? Во Бт нигде низ парфимериите го нема..Овај е парфемот?
http://popsop.com/wp-content/uploads/sa ... mantic.png Имам и други парфеми кои што ги користам често,но овој ми е посебен...