Феминки да ве прашам нешто.. дали сте го користеле оној секси графити .. мислам дека е нов, ако го има некоја пробано нека ми пиши пошо сакам да купам да го пробам пошто има многу страни и не успеав сите да ги свртам не видов дали сте искоментирале нешто за него ..
И јас ги обожавам .... ама како овој на сликата сеуште немам видено по продавници.. Ве молам ако знае некој да ми каже каде можам да си го купам...
Првиот ми е тазе купен, навечер го користам зошто има појак мирис, а другиве два ми се за преку ден, многу лесни, пролетни мириси. На Булгари има мирис на роза и пудра, нежен, пастелен мирис, а на Елизабет Арден го користам веќе четврто лето, мирисот на зелен чај ми е незаменлив на кожа.
Eternal Magic Little Black Dress Mini Sexy Playboy- Play it Sexy Eternal Magic и Little Black Dress се купени од Авон и имаат прекрасни мириси. Mini Sexy и Playboy- Play it Sexy ми се купени за полуматура, едното брат ми, а другото партнерот и мислам дека не можеле подобри да ги изберат.
до пред некое време го користев Ricci Ricci Dancing Ribbon a моментално го користам bvlgari лилаковиот и презадоволна сум од него
Па најчесто, го користам тој што ќе ми дојде при рака. Не се замарам многу со парфеми. Не памтам кога последен пат сум си купила. Скоро сите ми се добиени од поклони, што на сестра ми, што на мајка ми, што на мене. Многу често и заборавам да си ставам. Ама на овие им го удрив меракот, некако. 1. 2. 3. 4.
Моментално го имам овој прафем на Пума и преубав е!!! Баш одговора овој период,за овој топло време. Цветен и лесен е!!