Преку ден исклучиво Carolina Herrera 212 pop, пријатен е и лесен, мириса малку на портокал, и траен е. За вечерни излегувања, versace crystal noir, единствeниот парфем на кој му имам останато верна уште од средно. Ма да ужасно многу ми се свија Шанел тендре, само никако да соберам пари асално и да го купам
Little Black Dress и Pur Blanca ми се омилени, првиот за на вечер, вториот за преку ден. Сега си го нарачав и новиот, оној на Мила Јовович од новиот каталог на АВОН, за 1250 комплет парфем, гел за туширање и лосион за тело, го пробав совршен беше П.С. ако ви треба нешто од авон, а сте од Битола би ви ја препорачала девојкава http://www.facebook.com/monika.mackovska1 не да ја фалам, ама срцка е дури и поклончиња дава. Сега си добив моливче за очи
Зимски перод овој ОМИЛЕН ми е A исто така знам да се префрлам некогаш и на овој парфем кога ќе се презаситам од hypnotic poison A летен перод го користам овој исто така и овој Заклучок: МНОГУ МЕНУВАМ парфеми што да правам кога не можам да останам верна на еден, бидејќи сите ми се убави и убаво мирисаат.
Леле оргазам е парфемов една другарка ми има дадено да се прснам неколку пати и ми се идеше да си се излапам самата колку пари е точно ?
Овој сестра ми ми го донесе од Германија на поклон за веридбата. И секогаш кога ќе иде накај Македонија и викам да ми донесе или Naomi Campbell ми го носи или овој. Мислам дека овој се движи нагоре од 50 евра, некогаш ги начекува ми кажува на попуст. Таму има премногу попусти на многу работи. Така да, најискрено не сакам да те лажам точната цена не ја знам. А кога ќе снемам од ова парфемче (додека ја чекам сестра ми да ми донесе ) најискрено да ти кажам си порачувам од овие ем се ефтини, ем убаво мирисаат приближно на оригиналот.
да да имам користенo и јас од овие .. навистина се успешни емитации од оригиналите последно го земав мошус од еден обичен дујчан во Србија и навистина прекрасно мирисаше и траеше
За овој период од годината парфемов е измислен! Подарок ми е од љубениот. Да требаше самата за себе да одберам немаше да најдам олку убав парфем. Ми го погодил вкусот ептен.. Да го дотрошам овој што го имам и наредниот што ќе го купам дефинитивно повторно ќе биде s.Oliver (Original since 1969)