Naomi Campbell Cat deluxe at night ми е светост. Од време на време ставам некој Dior poison, зависно од тоа мајка ми или сестра ми кој го користи во моментот.
Кога не можам да го добијам парфемот на Џуси веднаш го заменувам со овој Натинг мор на Гош. Многу е специфичен и на секој не му се бендисува , не е нежен , но не е ни јак. Многу ги сакам овие два парфема.
Најпрекрасен ми е Понекогаш знам да си напрскам од него во плакарот по гардеробата, и цела соба ми мириса на него ..посебно во простор 50 см околу плакарот..и само си проаѓам поред плакар да го осетам мирисот
Преубав е, ова е еден од оние безвременски, универзални парфеми што можат да се користат и во лето и во зима Прекрасен е, нежен, а во исто време и впечатлив. Ова е еден од малкуте парфеми на кои сум се навратила после едно потрошено шишенце, што е за мене реткост, зошто обично брзо ми досадуваат и секогаш купувам нови. Ех, што убаво ме потсети сега на мирисот на парфемов Одамна не сум го користела, со години. На пролет ќе си го купам, здравје, зошто само што се подновив со парфем Инаку, и Наоми Кембел, оној најпрвиот, ми е исто таков безвременски парфем за секое годишно време, и често му се навраќам и него. Класика парфем
Ricci Ricci - Ninna Ricci Outspoken - Fergie И пошто не можам да си го дозволам оригиналот, се тешам со парфем на точење. Euphoria - Calvin Klein