Спојлер Гледам дека во оваа тема има многу што користат парфеми на познатите фаци ( паа.. парфемот и е на шанел ,ташната од луи витон ...) мене тоа ми е мизерно затоа и парфеми бирам по мирис а не по име најчесто го користам mirage од орифлејм. Спојлер Имам помирисано/пробано и парфеми на познатите но негледам некоја вуаоу разлика од тие и обичните парфеми од орифлејм,авон или било која парфимерија(не мислам на космо ) Се извинувам ако некој се има пронајдвно но едноставно морав да пишам
Бидејќи сум консултант на орифламе најчесто ги користам од тука.И нон стоп.Моментално го користам Precious Moments Red dreams.Но на залиха ги има by marcel,paradise.
Lady Milion. Не ми е битно името, битно ми е да мириса убаво и да трае, а откако го користам овој многумина ми имаат кажано дека користам добар парфем.
Секакви имам користено највеќе сум задоволна од Amber elixir, Enigma, Litlle Black Dress, Litlle White Dress и многуу други
Хмм јас постојано ги менувам. Еве да речеме најчесто користење на парфем ми се двете шишенца Incandessence на Авон.
Парфем кој најчесто го користам е Тесори, од лотос Многу брзо ми се троши арно што го имат во продавнициве, иначе незнам што ќе правам Од сите што ги имам, најомилен парфем ми е
1.Chanel Mademoiselle 2.Chanel Allure 3.Chanel Chance 4.Armani Code Ova se najdobrite parfemi...iskreno vi go preporacuvam prviot...ludilo e