Јас навистина не знам каде сум гледала што тек сега дознавам колку прекрасни биле парфемиве, и овој и црвениот. Помини, замини само туку си се потпрснувам.
Последните неколку години му бев "верна" на Lady Million, се додека безнадежно не се заљубив во новиот Coco Noir Мислам Lady Million и онака беше на работ да ми досади, ама откако го купив Chanel-от, ни него ни другите парфеми ги немам погледнато. Ни еден парфем никогаш не ми се допаднал повеќе од новиов Chanel. Моментално него најчесто го користам.
најЧесто го користам lady miilion и hypnotic poison знаЧи тие двата ми се најомилени и понекогас користам бондас
Од каде го купи ако може да знам? Колку пари е? Дали некој го видел парфемов во Велес? :geek: Спојлер Нападнав со прашањава знам, ама од прв поглед на слика се заљубив во парфемов.
Од Космо го земав, цена не ми текнува, ама не е ептен скап. Околу 1000, 1000 и нешто, ама не ме фаќај за збор.
b.u , ed hardy love kills slowly preubav parfem neznam dali go ima vo makedonija mene mi e od amerkia poklon svez parfem koj go mirisna od drugarkite se zaljubi vo nego, elizabeth arden red door jak zimski parfem