Го имам првиот лилјаковиот ама во друго пакување до него има и дезедоранс ист таков. Подолго време го меркав да го купам ама пари никако не стигнуваат. Па другарките ме изненадија и ми го купија за роденден. Инаку од Тинекс околу 180 денари. Не е скапо ич ама неверојатно трае. За на град, гости ваму таму си прскам и по 3/4 прскања се приметува. А на блузата си ставам по малку од дезедорансот. И вујна ми братучедката многу им се допадна велат дека се приметува но не е нападен. Ви го препорачувам.
Today од Авон, ефинитивно најмногу ми одговара, но не е баш летен за лето користам по лесни парфемчиња.
Ги имам многу, ама најчесто Delicacy-Oriflame, а сега го добив и Volare mangolia исто од Oriflame, летен е, убаво мириса, па се надевам дека ќе го користам почесто.
Парфемите отсекогаш ми биле фетиш, така да имам колекција од повеќе и сум манијак по нови и впечатливи мириси. Немам омилен, ама во моментов гледам дека го користам на Givenchy Very Irresistible и BLV na Blvgary прилично често.
Ги обожавам и јас .. посебно од Диор нема лош парфем и сите ги имам Addict ми е малце позимски, али Jadore ми е посебен ..