Обично сакам да менувам парфеми, досадно ми е еден ист да користам подолго време. Моментално го користам Jacques Battini - VENTUS SPHERE. Го добив на подарок, не сум сигурна дали самата би го купила. Изненадена сум што ми се допаѓа. Обично сакам силни мириси со јаки специфични ноти. Омилен ми е Versace - CRYSTAL NOIR. Други што сум ги користела: Dolce & Gabbana - INTENSE (подарок од дечко ми и негов омилен ), Versace - WOMAN, Prada - INFUSION D'IRIS (многу долго не можам да го најдам, а совршен е) и Davidoff - COOL WATER.
Vo momentov go koristam imari fantasy a inaku gi menuvam. Ne mozam eden ist da koristam podolgo vreme
Jas pocnav sega drug parfem da koristam ... od oriflem parfemot Pariz ne se nadevav deka ubavo ke mirisa i mnogu trae probajte mnogu e ubav nooo vo edniot parfem sum mnoguuu voodusevena Esscada Magnetism ili Esscada Cherry vistina se mnogu dobri
Последно сега го користев Гучи, уште малку имам останато А онака, долги години овој си го користам и многу убаво ми мириса
Calvin Klein In2U го купив по втор пат. Долго време користев Midnight Rose од трезор, потоа ми поклонија нина ричи (многу лош-цветен ептен) после пробав Versace Red Jeans воопшто не трае..