Far away - Avon и Suddenly - Madame Glamour за поладните денови. B.U Hidden Paradise и La rive - Fleur De Femme за потоплите денови.
А онака, долги години овој си го користам и многу убаво ми мириса Види го прикачениот фајл 378485 [/QUOTE] Dali dolgo trae?
Слаба точка ми се парфеми, имам еден куп дома, ама најчесто ги користам преку ден летен период She - Armani, Cool Water Wave - Davidoff, BLV - Bvlgari, навечер обично користам посилни парфеми како Very Irresistible - Givenchy и Alien - Mugler, Omnia - BLV... најчесто на BLV и Givenchy повеќето парфеми ми се допаѓаат.
Штиклата црниот. Не можам да му се изнамирисам. Некогаш ставам од Шакира или од Pepe Jeans ама штиклата ми е врв.
Немаат секогаш добар и ист квалитет парфемите. Еве, Давидоф некако се послаби ги прават во последно време. Како ништо да немаш ставено по еден час
Зошто бе? Мене не ми е така, ми трае со часови дури некогаш ме нервира кога си легнам на спиење и миризбата ми е во носот.
Околу 8500 мислам беше??? Не сум најсигурна, го купив од Еликсир. Исто други најкористени парфеми ми се: You-Armani, Burberry Black, Black Opium, Angels and Demons od Givenchy i Valentino розовиот.