пред две години го добив на подарок од блиска особа.. од тогаш буквално станав " зависна " од него. изобилува со нежни цветни ноти..
Моментално Nina Ricci, ама ми здосади веќе а и не е многу траен... Го користев и Poeme, многу е убав и многу го сакам! : Сеа за роденден на моите им го нарачав да ми го купат Cacharel Scarlett
christina aguilera by day за денски излегувања и прошетки christina aguilera by night за навечер... Во лето често користам и Light blue- D&G
постојано менувам парфеми ,никогаш не сум купила еден ист парфем двапати,моментално ги користам Ј'adore Dior( омилен),Ange ou demon Givenchy,Eden и Magnetism Escada и најизменично ги користам но најчесто на диор највероватно бидејки ми е најнов па не ми поминал меракот но сигурно ке му најдам замена на следната посета на парфимерија
В лето и зима овој,ма да и сега се запуфкувам... Чувствувам одговорност да го благословам татко ми у моментов...
Сакам лесни парфеми, свежи и иако се да речам претежно за лето јас си ги користам преку цела година... Мојот најомилен, незаситна сум од него, каков парфем, оргазмичен... И овој ми е така симпатичен Преку зима го користам Гучи-раш 2, не е лош така е малку по јак па знам и летно време да си шприцнам кога сакам да бидам забележана
моментално ги користам неколку, зависи од пригодата, т.е. Lady Million, Be You-Happy Soul, C-THRU, еден од Lidl си го купувам плав е, Chalon )