lady million e sea najpopularen ali iskreno ne mi se svigja napaden e.. jas koristam davidoff cool water ))
Секогаш купувам различен.Потрошам еден одма нов,различен.Ми се свиѓаат парфемите на La Rive (Love Dance,Cool Grey) а сеа во псоледно време дечко ми ми подарува од Авон,па ми се свиѓаат мн ,ги иам користено Pure Blanca, Unspoken , Little black dress, Rare pearls, Simply because.. А од другиве C-thru, B.U. glavno tie se ....
Сеа летниов период највеќе го користам Eclat Weekend од Орифлејм и Volare Magnolia...иначе за во есен и зима бидејки е појак мирисот го корисам Bvlgari Jasmin Noir...
Јас копнеам по мојот стар dior miss cherry, омилен ми беше, најубаво ми мирисаше, али како и сите други се потроши, а сега собирам пари да го приуштам повторно тоа задоволство ) Инаку сега користам B.U. hippy soul нов е, и задоволна сум
Според мое мислење од кога се појави One Million, Paco Rabanne многу мажи мирисаат на него, а се направени и многу успешни и трајни копии на истиот. Јас моментално го користам Boss Orange Sunset и сум задоволна од парфемот, а исто така често користени парфеми кај нас се B.U и C-Thru кои навистина се добри и пристапни за секого.