Kenzo Amour, Flower by Kenzo, Bvlgari Omnia, Bvlgari Omnia Crystaline, Paco Rabanne Ultra Violet Најчето овие ги користам, нонстоп купувам нови парфеми да испробам различни мириси, но секогаш се задржувам на овие, не ми здосадиле и ги обожавам.
Не ми се верува дека ми здосади мирисот на СН, морав да го сменам малку од проста причина - слаба сум со буџетот периодов, па да присоберам некој денар пак ќе го купам, бидејќи сигурна сум дека ќе почне да ми фали. Ми се допаѓаат (и ги користам) Full Moon и Magnolia на Орифлејм, Little Black/White Dress, Percieve, Percieve Dew - Авон ... И кога си го прегледувам шкафчето каде што ги чувам парфемите, приметувам дека скоро сите ми се од оние Авонско - Орифлејмските каталози, не дека другиве не ми се допаѓаат, ама ме мрзи да скокнам до парфимерииве и да одбирам, вака од седеча положба повеќе ми одговара изгледа.
Највеке ги користам од Авон, пошто сум зачленена па на некои и попусти добивам. Ги користам Today Tomorrow Always, Bond Girl 007, Nuit by Christian Lacroix, Far Away. A од оние од прафимерииите Lady Million, B.U. и Chanel
Колку и да ми се допаѓа некој парфем, никогаш не можам да го користам повторно. До сега не ми се случило по втор пат да користам еден ист парфем. Не велам дека нема да се случи... Моментално го користам Lady Million, прекрасен е. Некои од омилените ми се: Burberry Tender Touch, Armani Code, Hugo Boss Deep Red, CH 212 Sexy.....
http://ecx.images-amazon.com/images/I/51jkrMy2oXL.jpg Моментално го имам Sweet darling Naomi Campbell,а сега ќе си купам She,онака за секој ден,зошто не сакам баш да го трошам Sweet Darling за секој ден!
Најмногу ми прилегa и ми стои на мене Впрочем не сум тип што сака тешки шеќерни мириси. Сакам свежи, чисти, некогаш и цветни парфеми.