Мајка ми знаеше дека ќе го направам кога-тогаш,сепак имам долга врска и кога отидовме на одмор лани,два месеца пред тоа ми даваше лекции секој ден,демек да се пазам ова она И кога се случи тоа секако таа прва дозна,а ден пред тоа ми кажа дека ме сонувала како викам по него силно и го барам
Леле на кој да му текне! Па тоа беше во времето Хитлер кога бегаше од Балканот.... Сепак ако добро се сеќавам мајка ми прва дозна, нормално, таа ме најде во купатило како си ги перам гаќичките утредента а ја наивна демек ќе сокријам И после некое време им се јавив на другарките со кои се дружевме дека треба да се видиме за да им кажам голема новост - тогаш бевме џоа Сексот и градот, си се собиравме правилно на кафе и си кажувавме буквално се. Ама знам дека шетав низ град напрчена ко паун, мислиш којзнае што сум постигнала. Да имав уште такви разнобојни перца јас мислам директ ќе ме однесеа во Св. Наум. Евентуално во зоолошка како специфичен вид, нешто меѓу тазе жена и паун. Како во оние цртаните - ниту авион, ниту мува, туку авиомува
Другарка ми. Беше тоа момент за прераскажување во детални црти нели и со кафенце и цигарче беше тема на денот ...Колку само бев јас поносна (со оглед дека од сите другарки последна ја изгубив невиноста) ,среќна,замелушена туф туф ко да сум го ослободила Скопје А ако не ми беше убаво првиот пат ама баш ич,јас битно не бев девица повеќе ...Времиња
Другарка ми и одма муабет и вино да се наздрави во чест на тој свечен чин Јас бев толку многу спремна и подготвена, просто едвај чекав. Немаше некоја драма, дојдов, видов и го силував.
Честа ја имаше мојата најдобра другарка. Па следеше частење, раскажување до детали Радости, радости... Се чувствував некако возрасно, што и на моменти ми сметаше, а на моменти се чувствував како господа за муда да сум го фатила Работата што се случи беше за частење, ама чинот и не беше нешто посебно...море, ич не беше посебно. Болки до бескрај, сум зела перница и пишти да не ме слушаат комшиите, небаре ме силуваат Ама стварно болеше.
Хехехехе истото и кајмене беше... иако и чинот беше одличен, се разбира со премн јаки тапи болки... али и тоа некако помина хухухуху
Никој не дозна бидејки моите другарки го немасеа направено тоа и некако ми бесе срам и страв да и кажам за тоа демек ке ме раскажат по цел гра т, а ме имат многу Често прасано бидејки бев во врска подолго време,а јас за тоа ни да зуцнам и послем 1 година се омажив, и никој не дозна кога сум ја изгубила невиноста
Колку и да сум блиска со моите и се прилично отворени,особено мајка ми,никогаш не би им кажала директно.Ништо не сум им сокрила,ама ова е права ствар за криење.Цигари,дрога,алкохол и секс,се работи кои родителите не треба да ги знаат!
Гледам повеќето викаат на другарките... епа колку да има различен одговор, јас првиот муабет си го напраив со ДРУГАРОТ ми се потресе како никој, ама најдраг ми е на цел свет и сакав он прв да знае. И тоа му кажав ден пред да се случи наредниот ден само ме погледна и во очи ми прочита дека се случило. Другарките дознаа после 3-4 дена
Prvi doznaa drugarkite...jas bev prva i taka...si napravivme muabet...me prasaa kako bese i slicni raboti
Во моето друштво во средно не се зборуваше за тоа дали си имала првпат или не, сите си молчеа иако некои имаа дечко и по 2 години. Се правевме на мутави што се вика Инаку дека имам секс првпат кажав пред цимерките на факултет, бидејќи веќе наголемо се збореше само за тоа, па да биде скроз опуштен муабетот, кажав и јас дека првпат ми е со сегашниот дечко. За мојот навистина првпат не знае НИКОЈ!
Јас никому не кажав. Тие работи секогаш си ги чувам за себе. Другарките секогаш зборувале, ми кажувале, но јас не кажував такви работи. Кога ќе размислам подобро, на гинекологот прво му кажав
drugarkite .. skoro u ist period se skinavme pa taka da sledea mn muabeti potoa ... [mod-kirilica:101sf92l][/mod-kirilica:101sf92l]