Тој што ме скина мајка ми де,нејзе прва и кажав за гламур татко ми втор дозна мајка ми ме издаде! ау, многу ми е гајле, не ми беше нешто посебно срам
Јас прва дознав И не само што дознав него и мнооогууу плачев кога дознав,ептен ме болеше дознавањето и спознавањето на (не)еластичноста на хименот А замислете го вториот што дозна (дечкото), колку ли само беше гревче,он одушевен, едвај успеа во својата мисија,па уште некој да му се жуљави на „таквото“- му го скршив филмот,е кај ми беше паметот
Јас и “главниот одговорен“ . Можеби сум старомодна но стојам до тоа дека интимата треба да остане во спалната соба.
ејјј со темава се потсетив на едно времееее ехееее одамна вкрај не се секавам баш најдобро но по се изгледа првите две години немаше никој дознато се додека другарка ми не започна да отвора такви кафе муабети и не ми се довери дека планира нешто во блиска иднина...а после неа следеа мн други дури и баба ми
ееееј кај мене прва дозна тетка ми!после првиот пат јас драстично ослабев,но не од тоа туку нон-стоп бев во движене-школо другарки друштва дечко излегувања и просто нема време да јадам!а таа пак собрани кај не адома жени на куп ајде ајде ми вели не ме мафтај и ти мене знам јас дека и ти си заклал врапче,а јас укопчав што сака да ми каже и целата поцрвенив потоа за неколку дена дозна другарка ми,а потоа сите девојки од дружината ке дознаеше прво другарка ми ама не беше тука тие денови!али како и да кога се случи тоа воопшто не беше табу тема за разговор со никој
Не сум сигурна, но мислам дека братучед ми дозна прв, откако се деси тој чин јас наместо дома отидов кај него со чоколадо на врата (чоколадото ми беше од тогашниот дечко-стварно сум била глупа за чоколадо сум дала да ме скине ) . Стоев таква на врата со Милка во раце и се смеев без причина, он сфати зошто неколку дена предходно му досаѓав да ми објаснува што и како. Другарките дознаа подоцна преку спонтани муабети, а мајка ми „незнае“ не сум и кажала а она сигурно знае дека некогаш и негде се десило и тоа
Тогашната најдобра другарка. Дејството се случи преку ден, пред да одиме на училиште(бевме 2ра смена), и кога седнав на столчето во клупата, таа одма примети дека има нешто. Со поглед се разбравме на часот, а потоа цел ден за тоа зборевме како којзнае што да е. Ама тогаш и беше нешто големо и значајно, де.