Тогаш имав ВЕРНА другарка со која бев од 1 одделение заедно и кога имав прв пат односи со дечко ми и кажав на неа во доверба.За една недала таа му кажала на нејзиниот дечко дека сум скината.Ама јас за тоа дознав после 1 ипол таа беше раскинала со него а тој ми е другар и ден денес и тој ми кажа дека таа веднаш му кажала но така денес не можеш на никого да веруваш,па ни на својот газ и тој некогаш ке те издаде
Кога ја направив ,,бељата,, Прва дозна сестра ми ми се чини...бидејки ми беше срам од помислата дека сум многу мала и ке си помислат се и сешто за мене ...и само на нејзе и кажав и тоа она ме позна...
Прво јас,оти од болки веќе запаѓав во несвести Потоа, мајка ми,па братучед му. Откако дозна тој ,умирав од срам во негово присуство и ми се чинеше дека во неговите очи сум манијачка страдна за ПИИИИИП
Хаха, се разбира мојата нај добра другарка, по шо таа имаше искуство, претходно разговарав со неа на таа тема, а и доста читав на форумов за првиот пат . Кога се случи тоа одма и кажав, мада се страмев малце од себе ... Бидејќи незнаев што и како ќе биде ... А сега... еее нема повеќе страм хахаха
Мајка ми и тоа и кажав одма не чекав да помине ни еден ден,значи вечерта имавме за првпат а другиот ден одма и кажав се.па она и претпоставуваше нормално идевме 10месеци он доаѓаше уште од тогаш кај нас бевме блиски и се беше нормално за да и кажам дека веке не сум девица.Не бев ни премногу мала за да кријам 18 ипол години и не ми беше воопшто срам,зашто и кога идевме помалку време негде 7,8месеци таа ме прашуваше дали сме имале односи и нормално и кажав не,па така коа веке се случи ми беше сеедно и и кажав
Фемина дозна прва хухухух не бе навистина овде кажав прво а за сега никој не знае на никој немам кажано
другарка ми имаше лиценца прва да ги дознае сочните детали , ама отпосле се каев! не ми била некоја другарка
Освен него, жив човек не разбра за мојот, неговиот, нашиот, како ќе му дојде подвиг Ама ова е тоа што ми се моташе у глава веднаш потоа, а можда и за време на тоа Проклет да биде среќа да не виде, кој прв започна. Кој прв започна љубов да води http://www.youtube.com/watch?v=UnTt-A7OY9g