Кај жена обично одговорот е у еднина другарка, мајка или сестра, кај маж е сигурно у множина цело маало ќе го собере и сите пајташи шо не е баш во ред али у пракса е така, и тоа не само за првиот пат али ајде шта је ту је јбг кад смо традиционално одгојен народ .. уствари па и не е само овде така ја колку шо знам али овде дефинитивно се претеруе
ма каква другарка какви бакрачи се секавам другите ден беше прочка..јас сабота губам невиност во недела станувам у на мама: ај мамо прости што не сум веке невина-шок ке ја удреше ама после муабет како што бла бла и така...јас на мама се и кажувам
Па всушност и никој не дозна после првиот пат, понатаму ваљда стана јасно, не бевме таков пар кој само се држи за раце..
Прва дозна една другарка,и многу жалам за тоа.По сознанието таа едноставно се смени кон мене,ме гледа поинаку ко кој знае што сум направила.Па фала богу по две годишна врска со дечко ми сигурно цртани не гледаме само.Али тоа е секој со свое размислување,само што жалам што на нејзе и кажав.А за другите па вероватно знаат,претпоставуваат,Оти одиме скоро година и нешто.
Сестра ми дозна прва, а по кратко и мајка ми а после тоа секако баба ми. Се сеќавам збореше на телефон и влагам во соба и со мимики и објаснувам и таа и вика на другарка и чекај бе малце сестра ми се скинала... Значи корекција. Втора дозна другарка и. хаха
Никој! Немаше потреба да знае некој тоа очигледно се гледаше! Не бевме само пар кој се држат за раце и се гледат 1-2 пати во месецот!! А и 5 години врека имам!!!
двајцата најдобри другари хахах ) некако немам нешто премногу доверба во женскиот род во последно време, така да решив да им се доверам на оние кои знам дека никогаш не би ме издале ))
Прво и кажав на братучедка ми,а после и реков и на другарка ми. Само тие две знаат и немам намера да кажувам на други.