Прво им кажав на другарките..и тие секако не поверуваа ..мислеа дека ги лажам бидејќи никогаш до тогаш немаме зборено на таа тема..и некое време не ми веуваа..и незнаев како да им докажам..и потоа цело време ме прашуваа како се десило..што како..и на сите морав да објаснувам..
Мојата најдобра другарка, се разбира. После некое време и кажав и на мајка ми, т.е. она ме праша затоа што веќе претпоставувала, имав долга врска, па така и кажав.
prva dozna drugarkami, ne bese iznenadena zs znaese deka planiram da go napravam toa....i sega doznaa sitee mama sestritee...i nikoj dr samo samo 4 dusi i jas i deckomi sto znaeme
Зошто така му кажувате женски? Нели е тоа приватно нешто, јас не би се чувтвувала пријатно кога ќе ја изгубам невиноста за тоа да му кажам на некој/а ПОСЕБНО НА МАЈКА МИ нема шанси
Јас ни не помислувам да и кажам на мајками .. Она ме мисле мене за најпристојната, примерна и во секој поглед одлична девојка.. Јас сум нејзината најголема гордост и секојдневно се караме ама верува во мене.. Инаку да не се оддалечувам од темата: За мојот прв пат прва дозна дада мии и пред да се случи тоа ја имав прашано оклу самиот чин и знаеше дека ќе се случи уште истата вечер На другарките им немам кажано ама по некое време ќе и кажам на една
хахахахаха леле Зоза поштено ме изнасмеа... и јас ја шлогирав мајка ми на времето со информацијата, ама ти ептен жустро си и влегла бе..
Мајка ми и мило ми е што дозна прва, најпрва. И тоа ја предупредив некој добар месец и пол дека може да се случи нешто. После тоа малце паничеше (во смисла да не бидам искористена и слично ), ама во ред е, мајка секогаш разбира и простува. Плус не бев 15-годишна кога се случи тоа па за да не и кажам или да се срамам од неа. Јас на мајка ми се и кажувам.
Мојата супер откачена тетка јас не сум баш човек од доверба, ама со неа имам ептен одлепен однос. Не е многу стара, современа е, на времето сме излегувале заедно по кафичи, ноќни клубови, па таа беше прв сведок на мојата прва и голема љубов, до најмал детаљ. Ма и ден денес знае работи за мене што никој друг не ги знае.
дечко ми...хахахахахахаха не бе се зезам..другарка ми дозна првиот пат и одма другиот ден и неао беше првиот пат..дали јас влијаев на неа уште незнам...
Кога ќе бидне, прва сигурно ќе дознае едната најдобра другарка, а потоа и другата, и не верувам да бидат дотолку изненадени зашто знаат веќе што планирам така што..