Другарка ми... Леле колку ми беше незгодно да и кажам. После си се изнасмеавме како луди, ама дури и кажав се испотив
За мојот прв пат дозна мојата најдобра другарка, па испадна дека двете сме ја направиле истата работа истиот ден. А претходно и двете си се жалевме како тоа не болат препоните, а тоа уствари сме се натегале која на која прва да и каже. Немаше никаков договор сосема случајно испаднало така. Си изнараскажаме све што како било и се утепавме од смеење. До ден денес мило ми е што така се случи да можеме да си споделиме иста работа, во ист ден.
Ова исто ко меѓусебно ти и другарка ти да сте си ја одземале невиноста. Делите навистина прекрасна работа. Баш бфф-овски.
Па ден пред да се случи како да ја „предупредив“ мајка ми, бидејки сум доста блиска со нејзе а и неколку пати на зезанција ми викаше „Уште ма не му даде?“ .. па затоа ден предтоа само и кажав дека планирам и ми рече нешто сосема неповрзано, ке сум се нервирала ради нешто и толку. А иначе откако се случи прва дозна другарка, она знаеше и од преедтоа дека ке се случи па на сред работа ми се јави да ме праша дали биднало..
другарка ми.... уште ко помали бевме договорени ко ке го напрајме то нешто да си пишиме порака "си купив кола" и бидна шо бидна и пишувам јас така неа... и таја ми врака "шо кола си зеде лее?? ајде уште некој месец таман да положиш за кола и ке се возиме"... скроз имаше забораено на муабетот...
па со оглед на тоа дека мојот прв пат беше минатиот викенд, прва дозна другарка ми и сеуште само таа знае, хахаха сакам и така за сега да остани, за неколку месеци прам 18 но тајно си е тајно сепак е така подобро
Бев на одмор со дечкото и беше очекувано дека ќе се случи и тоа. Прво на една најдобра другарка, а потоа се рашири и низ другите 5-6 другарки. И до ден денес само они знаат.
Najprva I edinstvena dozna majka mi. Ne sum svesna ni sama kako znaese, jas nisto ne I kazav ama nekako uste od koga si dojdov doma koga me vide I bese jasno, me prasa I I priznav. Uste ne mozam da si go objasnam toa, inuticija nekoja valjda....