Па вака..јас сум нова на форумот и прво сакам да ве поздравам За мојот приватен живот не разговрам многу со никој, дури ни со мајка ми и сестра ми. За првиот пат прв дозна татко ми верувале или не само со него разговарам на вакви теми
Не се чудам за односите меѓу ќерка и татко, бидејќи и јас го живеам истото Инаку за мене уште никој не знае
Na sestra mi.Od nea potoa i imav dosta soveti za se sto me interesirase.Potoa na drugarkite i taka..ne bea mnogu ljubopitni zasto veke go imaa toa iskustvo
Најдобрата другарка, од кревет ја извадив во 9 сабајле и ми се изнасмеа на маката За се она е прва што дознава.Истиот ден попладнето и кажав и на другата најдобра другарка, се туфкав малце ама не можев да ја лажам...после 2 дена му кажав и на најдобриот другар, умрев од срам пред него ама ако не дознаеше од мене од другата страна ќе дознаеше.
Јас во приватниот живот сум многу затворена осбоа ваквите интимни работи не сакам да ги делам со никого па дури ни со најблиските. Сестра ми дозна сосема случајно после долго време кога барајки нешто видела дека во фиоката имам тампони. Но немаше некој посебен разговор или детализирање, едноставно и реков дека е тоа моја работа и нема зошто да ја интересира неа дали и со кого и што правам. Мајка ми исто ме праша на 19 години дали сум го направила тоа и на неа како и на сестра ми и реов дека сум доволно возрасна за да се грижам сама за себе и дека јас неа не ја прашувам дали и колку пати има односи сходно на тоа ни она не треба да ме прашува мене. Невиност изгубив на 17 години што е една добра возраст за отпочнување на сексуални односи откако претходно ги поминав сите оние фази на самоистражување на сопствената сексуалност, петингот потоа еден период петингот надополнет со орален и на крај како логична последица дојде и самиот тој чин.
Никој не дозна И никој не праша... Другарките знаат дека не споделувам интимни работи.. Мајка ми знае дека нема да и кажам и да праша.. Win win ситуација...
Јас не дискутирам со никого за мојот интимен живот па според тоа за првиот пат не дозна никој. Откако врската се оддложи, мајка ми самата си дојде до заклучок дека најверојатно веќе сум го имала првиот однос.
На најдобрата другарка. Најсмешно беше што и она го направила тоа во истиот ден И и викам треба да ти кажам нешто, она ми вика и јас имам нешто за кажување ама ајде прво ти, и кога и кажав се изнасмеа вика истово и јас ќе ти го кажев
Старосватицата. Никој друг не знае. И јас прва дознав за нејзиниот прв пат. Интима споделувам само со неа.
Другарка ми ( онаа од детството ) , потоа и една од школските . Друг никој не знаеше се додека не забременив