Јас реков во поглед на полагања дека е полесен од многу факултети. Не па да се споредува со медицина кадешто еден предмет го полагаат 3 пати.
Нагласи го тоа дека е од лично искуство барем да знаат сите, што не верувам дека е. Според твоето однесување ми наликуваш на некоја што не ни завршила факултет, имаш некои стари обедувања дека земјоделски факултет е лесен факултет, а медицина тежок. 21 век сме.
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ЗЕМЈОДЕЛСКИ ДА НЕ Е ИСТО ТЕЖОК КОЛКУ И МЕДИЦИНА? Мислам дај апдејтирај се. 2024та сме. ЕДИТ: Мислам ти беше што убедуваше дека археологија перспективен е. Шта речи....
Како е факт извини? Тоа што има дел што се запишуваат да завршат некој факултет и никогаш не го завршуваат тоа е едно. Извини другар ти има поминато повеќе од прва година или тешко? Патем да СТЕМ е, ти ги пишував прееска предметите, ме мрзи пак да се расправам. Последен пат, срамота е психологија да имаш завршено и волку да си зелена во паметот на форуми да се кавгаш каде што не си повикана за тоа.
Многу си сакала да бидеш докторка како што гледам. Јас те убедував дека секој може да си студира што сака.
Hehehe, Да, се полага препрепрепрепрепрепрелесно на психологија, социјална работа, и сите смерови на филозофски , луѓе што учеле не знаат , ти знаеш Ти мене не може да ме навредиш , мене луѓе што тераат инат ми се смешни и нивното мислење не го ни сметам за валидно
Темава полна со комплекси и фрустрации. Не чини тоа. Ама разбирам, мора негде да се истураат, само на погрешното место се прави тоа. Вака само им се одмага и се обесхрабруваат луѓето, само очигледно ви е гајле за тоа. Инаетот е побитен.
и ти од тие наапаните а? Еве угд земјоделски не ми делува дека единичарите се запишале.. Иако според само тие се запишуваат..
Ветерина и медицина се еднакво тешки. Земјоделски е исто многу тежок многу факултет. Тоа што некои завршуваат факултет со врски и си купуваат дипломи не е мерило за тежината на знаење на факултетот.
Ветерина и земјоделски лесни? Претходно си пишала Филозофски прелесен. Ти изгледа имаш диплома од сите горенаведени. Оди положи некоја од хемиите на Земјоделски, па дојди кажи колку е прелесен. И не, немам Земјоделски, друг факултет имам и магистер сум, па не потценувам ниеден факултет. Колку површни мислења. Ама не верувам дека имате повеќе од 18 години, па простено ви е. За некоја година сами ќе се смеете на сопствените мислења.
Значи според тебе земјоделски и електро исто тешки се? Факт е дека за електро е препрепретежок материјалот и полагањето. На земјоделски ноже имаат комплициран материјал, ама затоа се положува препрепрелесно.
Аууу извинете мадам, не ве познав дека сте Вие Од високото добро утро .. Очигледно си имаш некои комплекси ама има терапија и за нив така да...
Девојче што ти е???! Сериозно ми збориш за терапија, базирано само на интересот? По се изгледа тебе ти треба.....
Има една опција форумов...кликнеш и ги видиш последните мислења на некој член.. Епа твоите последни 20 се како се убедуваш со членки дека приватните не чинат, ветерина и земјоделски се најлесни, шумарски е за лузери, славјански е за да протрчаш колку за диплома.. Нешто не е во ред со тебе.. Или си се запишала на сите овие погоре па не си успеала ниеден испит да дадеш, па знаеш дека се многу лесни ама ете тебе не ти идело.. Или пуста желба за факултет, ама не си се запишала никаде... Или ти е крајно досадно па тропаш зелени на форумот. Фала, ми ласкаш со тоа што ме нарече "девојче"... Со моите 34 години поминав 2 факултети за додипломски, магистрирав, отворив фирма, рмбам како коњ и планирам да си го запишам факултетот што отсекогаш го сакав ама моите викаа дека не е перспективен.. и за лична сатисфакција на 34 год еве пак ќе бидам студент..додуша вонреден сега ама јбг.. Не е убаво да се правиш препаметна кога пишуваш со некој што има толку искуство зад себе @CameliaMiller на пример и она сличен пат како мене оди..иста возраст сме.. Се напињаш за џабе..напорна си за читање. Поззз
Изгледа ти си завршила некои од овие, па не убедуваш и замаглуваш очи колку тешко било. Живеј си во илузијата. И ако ти сум напорна за читање, што ме читаш?
Суштински, немаш проверени информации за ништо од тоа што го збориш. За почеток: лесен факултет и лесно се поминува на испит се екстремно различни работи. Што ќе ти е факултет, та лесен, та тежок, ако не знаеш отпосле да го работиш нештото? Тој што сака да научи, и на "најлесно поминлив факултет" ќе научи. Голем ташак ако некој 12 пати те падне за 6ка, демек поеќе си научил?