Нема иако на прогнозата пише дека цело време ќе врне, уште од кога стигнав до денес 5 ден денес само 1 заврна и тоа на 10 минути може помалку.
Дечки, ќе одам на неколку дена во Каликратија, да искористиме уште малку море, па ме интересира ако може да ми кажете некои убави барови, места за навечер излагање, бич барови, убави таверни и сл. Фала ви
Во Космос пуштаат без вакцина и без сертификат за прележан ковид ? @Ahoy тебе ми е најсигурно да те тагнам
Здраво, дали поминаа гужвите на краците? Има ли шанса на прв и втор крак да се најде сместување на бум, без претходна резервација?
Zdravo. Odmor posle 20ti septemvri vo grcija ili sepak ne? Poradi obvrski duri posle 24ti sept sum slobodna, pa dali nekoj od vas ima odeno toj period i dali seuste e topla vodata za kapenje? Ili da go cekame sepak zimskiot odmor
Завчера колешка моја заминаа во Никити, смештај на лице место за 2 возрасни и 2 деца од 100е нагоре за ноќевање.
Ве молам за совет каде е подобро да се оди во Грција во Септември со две мали деца, Лептокарија или Полихроно? Прашувам за овие две места зошто само тука успеав да најдам приватен паркинг.
Полихроно. Лептокарија е длабоко, отворено море, па неретко има и големи бранови. Плус речиси целата плажа е со камчиња.
Дали некој бил Полихроно сега брзо да сподели искуство? Каква е плажата(дали има слободен дел), цени во маркетите?
Стандард грчко место на Халкидики, има што да се прави навечер, во смисла каде да се прошета/седне. Плажата и морето се исто така океј. Има и Лидл малку надвор од местото. Ако сте со кола може да шетнете и до Сахара Ресорт, Неа Мудања, Плагија и Флогита.
Колку знаат да утнат со прогнозата тоа е чудо. Бевме од 19ти до денес во Неа Каликратија и времето беше совршено. Од 12 дена заврна 1 ден и 1 ноќ неколку саати. Среќа не се потпревме на прогнозата...
Нема многу за шетање, ако тоа би ви било проблем. Иначе е супер, мирно, тивко место, за одмор баш. Морето солидно.
Zdravo. Bi sakala da prasam spored vas koja e dobra agencija za odmor vo Grcija kon krajot na septemvri?
Се утепав од барање сместување за во Грција за почеток на месецов, се одлучив за Philoxenia Spa Hotel, Pefkohori сега читам лоши искуства и се предомислувам некој да не бил да сподели искуство?
Здраво, да ми препорачате некои убави песочни плажи во близина на неа врасна? И некој што бил таму искуство за местото, плажата..?