Да не е некој моментално на втор крак? Конкретно Сарти. Ќе одиме во петок па ме интересира како е со гужва и цени
Искрено да ти кажам не ми се виде и Лидл евтин,иначе има помали маркетчиња се поскапи за некои пола евро- евро за разлика од кај нас,има и избор на овошје зеленчук со нормални цени
Јас не би таму со дете, иако ги има многу што одат со деца таму и во (Неа) Врасна. Супер е за навечер, има многу луѓе, каде да прошеташ, занимации, ама морето е длабоко, неретко со бранови, нечисто од истите. Гледам и за Неи Пори си прашала, ако се мислиш меѓу Неи Пори и Аспровалта, бирај Неи Пори и не се мисли воопшто. Лидл и поголеми маркети нема, само локални мали. Има Масутис како поголем во Платамона на 3км. и малце погоре над Платамона Дисконт Маркет, а најблискиот Лидл е во Лептокарија, на 30км.
Spored google mi izleguva deka e na 14 km lidl Se mislam najveke megu Nei Pori, Nea Mudanja i Polihrono. Asprovalta najdov epten evtin smestaj ama sto procepkav a eve i ti kaza ne e za deca pa otpadna odma.
Ние вчера дојдовме од Неи Пори и преубаво си поминавме,совршено е голема е плажата со песок и е супер за со деца...нема да згрешиш ако се одлучиш за таму
Да има да си ставиш свои лежалки чадор и тоа има место ептен преголема е плажата...а иначе лежалките се 8 евра со пијалок(две лежалки и чадор),некаде имаше лежалки гратис и плаќаш само пијачка
Моја грешка, во право си, 14км. Ако цените играат улога, Полихроно е поскапо од другиве две, посебно од Неи Пори. Јас сепак би го избрал Неи Пори, иако и Мудања е супер избор. Полихроно морето е топ, ама плажата е претесна.
Дали некој знае како ке биде времето во нареден викенд, со оглед на поплавите? Минатиот викенд за оваа недела не покажуваше лошо време и ете поплави. Дали е некој моментално прв крак да сподели какво е времето
Најавуваат подобрување од петок . Моментално сме Флогита и од Понеделникот е никакво, врне и дува ама не цело време. Нема сонце, но не е ладно .
Не знаев каде да го поставам прашањето па ајде тука...сакаме викендов да одиме до Солун прашањето ми е каде успат има Пепко?