Предлог за сместување за девојачка забава, значи ќе ни треба за викенд и ќе бидеме 7-8 девојки. По можност би било убаво да е приватна вила т.е само ние да сме ви вилата
Неи Пори Ваша препорака, дали е убаво? За смештај и како е цената за лежалки, планираме почеток на мај да одиме
Почеток на мај е рано за бањање, инаку убава плажа, голема, можете да се посончате. За шетање исто ко на сите места, една главна улица со таверни, бутици, продавници за сувенири.
За една недела со друштвото одиме во Кавала, некој што е бил да предложи места за посетување, што е најубаво да се види, каде да се јаде и слично..
Некој кој бил крај на Мај во Грција, да предложи место каде е потопло за капење? Пожелно е каде со кола што се стига.
преку Папилон агенцијата со сопствен превоз. Имаа некоја промотивна понуда, но не се сеќавам точно колку беше
@najjacha бевме лани во х. Toroni blue sea во новиот дел. Предност е дека е на сама плажа, па за со дете е идеално. Од храната не сум нешто воодушевена јас иако се вкусови во прашање така да не значи ако мене не ми била нешто посебно дека истата не чини а имаше различни работи секој ден.
Дали бевте задоволни во однос на собите? Дали се чисти, просторни? Тоа ми е најбитно… и дали и каде шетавте?
Во новиот дел собите се добри, голема тераса со поглед на базен имавме. Бевме до Портокали плажата еден ден, друг ден до Сикија тој дел туркомолинас, климатарија плажите.