Затоа што лани плативме по 50 евра, секаде беше таа цена баш на прва линија крај на август.... Сега оди до кај 70 дури некаде затоа ми е чудно голема разлика за една година .
Све е отидено. Рачунајте дека у цената на смештајот е и сметки за струја и вода. Сѐ дур тие идат у + и цената на ноќевање. Ние дававме 110€, а последен ред ама ганц нов апартман, секој ден чистење, преубаво среден. У прв ред чув едни нудеа за 70€ ама може внатре беше постаро уредено. И тоа влијае. исто ко кај нас по хотеливе.
Да ми препорачате од искуство од каде да купам карта за фери од Атина до Хераклион? Некоја сигурна страна
Зависи како каде ќе се начека... Ние праевме замена на смештајот, бидејќи со уште еден пар ќе одиме, ни понудија во новиот дел на Флогита, 150 евра ноќевање, 50м од плажа, со кујна дневна огромна, 3 спални и 2 тоалети, плус 3 балкони има смештајот... Баш нови апартмани, ептен средени, поубаво средени до сега за таа цена и до газ плажа што се вели не најдов... Ама се доста повисоки цените од претходна година..
Ние лани плативме 75 евра во Паралија во центарот, апартман една соба.. мислам Паралија е слично со Неа Пори
Да Ние лани у Полихроно со моите коа бев, на 200м од плажа ама малце брдо, 80€ мислам дадовме за средина на август
Paralija ne moze da se sporedi so Nea Pori vo odnos na moreto mislam, najloso more ima tamu i Olimpic beach, ne bi odela ni za bez pari ne pa 75 eu. Preskapo ste platile, ima dosta poevtini ponudi pogotovo lani i po 20 25 eu mi nudea za pocetok septemvri a za sezona imase i po 40 45 eu.
Прескапо да, ама во хотелот на спроти околу 120 евра бараја и на др места прашавме исто толку беше околу 65-75 евра. А кога си ојден без резервиран смештај и средина на август, немаш многу избор.. Затоа според мене не се оди така на среќа
Mene mi e strav taka da odam so deca bez rezervacija, em macenje dodeka najdes, em dali ke najdes, zatoa rezerviram od doma sekogas.
Најактивна е темава,па тука да прашам.Ме испече медуза денес на раката,па совет со што да третирам.Има еден гел за после убод,мачкам ама не смирува,пече уште.Ко да затега кожата
Не е скапо, водата е супер за таа локација. Порелаксирано е, но знае и таму да биде гужва (па да нема лежалки).
мене ми е за средина септември, некако не гледам мн кафичи ма плажа околу смештсјот а не па да најдам инфо за цените, со оглед дека читам лежалки по 40-50е низ грција
Не, не се по 40-50. 10-15. Има кај да се јаде, сместување види на букинг. Само може да биде таму поладна водата за тој период. Едит. види на јутуб, отприлика ќе знаеш како е (има видеа).