Неи пори дефинитивно. Ние 2 г по ред одевме, бевме и лептокарија ама многу длабоко е морето одма и плус со камења е. Секако на 2г че ти е со гума ама сепак дете е и секунда му треба да влезе само (или само моево е такво). Неи пори е плитко и ситна песок и да се залета во плитко е... и а огромно шеталиште ,цените на храна како кај нас се или со 50-100 тина денари поскапо (за лани ова ама и годинава не верувам голема разлика да има) има онакви колички/играчки по 1 евро беа. Преубаво си поминавме само внимавај нашиве агенции лажат за близина на сместување. Прехлани бевме многу далеку од плажа. Лани сама си најдов на фб сместување на 3 мин од плажа
Дали имате резервирано преку Nikana, мислам дека е српски сајт/агенција за смештаи во Грција? Имаа голем број апаратмани и подобри цени за разлика од македонски агенции, букинг веќе не го ни гледам.
Здраво женски, прв пат ќе одам лептокарија сега крај на јуни, може ли да ми кажете каква е плажата таму, дали е убава за бањање или да да одиме на др место и ако е ткаа која би ја препорачале во близина. Исто и некои местенца убави за јадење и слично фала
Јас резервирав преку Nikana прв пат преку нив ќе одам, исто овде на форумов прашав ми одговорија дека се безбедни, исто така и Grcka info била безбедна страна на двете се плаќа капар околу 30% а остатокот го плаќаш на лице место.
Има група на фб grcka info и таму се коментира скоро за повеќето места во Грција, доста има и за Лептокарија и тој реон многу корисна група за информации за Грција.
Кога плаќате надвор од Букинг и Аир бнб не е секогаш сигурно и бидете внимателни. Дирекни банкарски трансфери и WU не се препорачани и не може да рефундирате никако. За такви уплати користете Pay Pal G&S, зошто само така во случај на измама евентуално може да си ги вратите парите.
А има паркинг означен како паркинг или се паркираш на улица кај ќе најдиш истово и за Никити ме интересира?