Кој ќе оди на одмор во Грција?

Дискусија во 'Патувања и одмори' започната од viki44e, 19 мај 2010.

1. Panda00

Panda00 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 октомври 2021
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    54
    Предложете некоја агенција што нуди хотелско сместување со вклучен превоз и појадок за Скијатос или Тасос, евентуално Кефалонија. За септември. Освен Ескејп и Стаф, пошто во Ескејп се е резервирано, а во Стаф се што видов беше со сопствен превоз.

2. Waverly Raven

Waverly Raven Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2017
    Пораки:
    3.692
    Допаѓања:
    13.979
    За хотелско сместување во Скијатос имаше и од Сама Холидеј, но не сум сигурен дали беше со вклучен превоз.

Кефалонија, ако не грешам, ја нуди само Балкан Фан како понуда, но апартманско сместување.

На Hokuspokus и Panda00 им се допаѓа ова.
  3. Ivan4e04

Ivan4e04 Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2014
    Пораки:
    229
    Допаѓања:
    8.000
    Здраво.Оваа година решивме да ја земеме и баба ми со нас на летување.Бидејќи целиот прв крак ни е прошетан ,овој пат планираме да идеме на вториот крак.Каде е најдобро да се сместеме се со цел целиот крак да ни биде лесно достапен за шетање,бидејќи сакаме секој ден на различна плажа да сме.Далу се плажите лесно достапни со автомобил односно што помалку да има за пешачење до плажа.Сакаме да идеме крај на август.Каква е водата во тој период и дали има премногу бранови.Благодарам за секој одговор.

4. simona_baby

simona_baby Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2017
    Пораки:
    3.638
    Допаѓања:
    17.618
    Дали некој бил во Вергиа блиску до Каликратија?За на плажа секако ќе одиме Каликратија само дали на местово има нешто да се прошета да се купи?

5. awkey

awkey Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2021
    Пораки:
    1.548
    Допаѓања:
    3.937
    Кефалонија е цела преубава нема да згрешите, но малку поскапичко. И смештајот е поскп и таму општо.

На Hokuspokus му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Mucika

Mucika Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    3.010
    Допаѓања:
    4.816
    Да не бил некој Сахара Резорт деновиве или лани во сезона да ми каже цените како се? Се плаќа паркинг, лежалки или со пијачка следат лежалки и чадор?

И друга идеја за плажа, нешто блиску до Солун за еднодневна екскурзија од Скопје?

7. Mala30

Mala30 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 февруари 2017
    Пораки:
    228
    Допаѓања:
    254
    Дали некој бил во Хотел Белагио 3* во Фурка, ме интересира мислење и какво е во хотелот.

8. Mala30

Mala30 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 февруари 2017
    Пораки:
    228
    Допаѓања:
    254
    исто и во Неа скиони дали некој бил во хотел Crown, дали едобра плажата таму, песочна и плитка..