Предложете некоја агенција што нуди хотелско сместување со вклучен превоз и појадок за Скијатос или Тасос, евентуално Кефалонија. За септември. Освен Ескејп и Стаф, пошто во Ескејп се е резервирано, а во Стаф се што видов беше со сопствен превоз.
За хотелско сместување во Скијатос имаше и од Сама Холидеј, но не сум сигурен дали беше со вклучен превоз. Кефалонија, ако не грешам, ја нуди само Балкан Фан како понуда, но апартманско сместување.
Здраво.Оваа година решивме да ја земеме и баба ми со нас на летување.Бидејќи целиот прв крак ни е прошетан ,овој пат планираме да идеме на вториот крак.Каде е најдобро да се сместеме се со цел целиот крак да ни биде лесно достапен за шетање,бидејќи сакаме секој ден на различна плажа да сме.Далу се плажите лесно достапни со автомобил односно што помалку да има за пешачење до плажа.Сакаме да идеме крај на август.Каква е водата во тој период и дали има премногу бранови.Благодарам за секој одговор.
Дали некој бил во Вергиа блиску до Каликратија?За на плажа секако ќе одиме Каликратија само дали на местово има нешто да се прошета да се купи?
Да не бил некој Сахара Резорт деновиве или лани во сезона да ми каже цените како се? Се плаќа паркинг, лежалки или со пијачка следат лежалки и чадор? И друга идеја за плажа, нешто блиску до Солун за еднодневна екскурзија од Скопје?