Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Кој ќе оди на одмор во Грција?

Дискусија во 'Патувања и одмори' започната од viki44e, 19 мај 2010.

1. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.693
    Допаѓања:
    5.469
    Калитеа- Халкидики 8 евра ден, Закинтос 15-30 евра, Иос 10-20 евра, Лефкада 15-20.
    Овие цени се со сигурност од годинава, и се однесуваат по човек за студио.
    Јас летово бев на Закинтос, и се изненадив кога ни рекоа дека за 1 месец студио е 300 евра, а ноќ е 15.

На ana-33 и Emma89 им се допаѓа ова.
  2. jovana19

jovana19 Активен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    Здраво :)
    Има ли некој телефонски број (или е-маил ) од некој приватен смештај во Паралија или Олимпик бич кај што престојувал ??

3. jovana19

jovana19 Активен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    ПРИВАТЕН СМЕШТАЈ

Има ли некој телефонски број (или Емаил ) од некој приватен смештај во Паралија или Олимпик бич кај што престојувал ??

4. flowergarden

flowergarden Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    419
    ПРИВАТЕН СМЕШТАЈ

јас мислам дека најубаво ќе ти биде да си побараш на интернет, ќе видиш слики од местото и ќе си го резервираш уште одма. Нема да има потреба да трошиш на огромни сметки за телефон, а и дискутабилно е колку ќе се разберете.

5. Chair

Chair Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2012
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    3
    Ме интересира дали има лидли кај Каликратија,Ханиоти?

6. macysh

macysh Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2010
    Пораки:
    1.119
    Допаѓања:
    854
    A за Фурка некое мислење? Нешто како Калитеа,Паралија е или подобро? :) И дали водата е топла кон крајот на август,како се движат цените? Секое лично искуство е добредојдено да слушнам :)

7. light12

light12 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    1
    :rofl: 8) jas pak normalno i lani bev u grcija amka zatoa prethodno skoknav 3 godini od grcka pa sea demek nadoknaduvam ama ako ubavo e tamu mislam zavisi kaj ides

8. PinkGir123

PinkGir123 Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    759
    Луге друго ефтино место како Паралија во Грција знаете? :D

9. kiki4kablondy

kiki4kablondy Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2010
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    444
    Јас бев во Ханиоти и задоволна сум водата беше мн чиста и топла, не беше скапо сместувањето, храната беше малце поскапа ама сепак туристичко место е,а не ми се свиѓаше што има многу старци,местото е мирно претежно беа малди брачни парови и старци, исто така задоволна сум и од Паљури плажата водата беше кристал и многу топла, и со кафе добиваш лежалка :) а највеке ми се свиѓаше на Sani Beach поубаво место во Грција од тоа според мене нема, водата како од када :) а и башка идеш идеш се плитко и песочно со бел песок, мераци :rock:

10. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.527
    Допаѓања:
    174.105
    Ефтино......во Грција......па Лептокарија,Неи Пори.....ама дискутабилно е тоа ,ефтино...она што за мене е ефтино за друг е скапо.....

11. karmenka

karmenka Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2012
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    62
    Девојки била ли некоја на Афитос? Може да ми кажете каква е плажата, има ли кај да шета навечер и какви се цените за сместување..?
    Тенкју*

12. ubavi4ka

ubavi4ka Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    8
    Lefkada ili Tasos..ili daj preporacajte nekoe ubavo mesto za par, so poegzotincni plazi :)

13. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.693
    Допаѓања:
    5.469
    Нема тема за Олимпик Бич, па тука би прашала каква е ситуацијата со лежалки и чадор на плажа?
    Се плаќаат индивидуално или се наплаќаат преку пијачка од блискиот бар??
    Ако може побрз одговор од некој кој тазе бил.

14. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    576
    Јас ќе одам годинава таму и колку што знам се наплаќаат преку пијачка од баровите :)

15. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.904
    Сакаме да одиме во септември , ме интересира колку парички би ми биле доволни од ден? Јас мислам околу 20 евра ,само ми е страв да не бидат малку.

И уште нешто, која цена е отприлика патничко осигурување?

Како е климата,водата во септември?

16. honorthyself

honorthyself Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2012
    Пораки:
    654
    Допаѓања:
    1.273
    Татко ми вчера ми кажа дека патничкото осигурување било 255 денари. Каде поточно ќе одиш на одмор?
    Сумата на парите која ќе ти биде потребна може да варира во зависност од твоите планови. Може да поминеш и без да потрошиш ни едно евро, освен за сместување, а може и 1000 евра да истрошиш. :)

На Waka-waka му/ѝ се допаѓа ова.
  17. ana-33

ana-33 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2012
    Пораки:
    95
    Допаѓања:
    15
    Devojki so decko mi planirame da odime za Grcija vo Septemvri, seuste ne sme odlucile kade, Zakintos, Lefkada ili Krf, kakvi se cenite na studijata ako odime vo sopstvena rezija, kolku cini motorce, ne da imame kola :( , dali nekoj znae dali ima organiziran prevoz od Skopje?

18. ana-33

ana-33 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2012
    Пораки:
    95
    Допаѓања:
    15
    Dali dobro te razbrav 300eu za celo studio? imas broj ili ime na vilata da ja pobaram na internet?

19. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    Една лежалка ти е 3 евра, а со неа ти оди гратис пијачка, кафе, сок и слично, односно тоа што го има на менито на барот. Секоја наредна нарачка ти е по редовна цена.

Осигурувањето зависи од каде го земаш и какво е. Обично важи само за во Грција. Е сега, во агенција кога одевме беше околу 190 ден, а во еуролинк беше 200, со франшиза 150 евра.

На Waka-waka му/ѝ се допаѓа ова.
  20. PinkGir123

PinkGir123 Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    759
    Девојкии дали некој од вас бил во NEA KALIKRATIA ако бил да ми каже како е таму?Цени сместување и храна?