Калитеа- Халкидики 8 евра ден, Закинтос 15-30 евра, Иос 10-20 евра, Лефкада 15-20. Овие цени се со сигурност од годинава, и се однесуваат по човек за студио. Јас летово бев на Закинтос, и се изненадив кога ни рекоа дека за 1 месец студио е 300 евра, а ноќ е 15.
Здраво Има ли некој телефонски број (или е-маил ) од некој приватен смештај во Паралија или Олимпик бич кај што престојувал ??
ПРИВАТЕН СМЕШТАЈ Има ли некој телефонски број (или Емаил ) од некој приватен смештај во Паралија или Олимпик бич кај што престојувал ??
ПРИВАТЕН СМЕШТАЈ јас мислам дека најубаво ќе ти биде да си побараш на интернет, ќе видиш слики од местото и ќе си го резервираш уште одма. Нема да има потреба да трошиш на огромни сметки за телефон, а и дискутабилно е колку ќе се разберете.
A за Фурка некое мислење? Нешто како Калитеа,Паралија е или подобро? И дали водата е топла кон крајот на август,како се движат цените? Секое лично искуство е добредојдено да слушнам
jas pak normalno i lani bev u grcija amka zatoa prethodno skoknav 3 godini od grcka pa sea demek nadoknaduvam ama ako ubavo e tamu mislam zavisi kaj ides
Јас бев во Ханиоти и задоволна сум водата беше мн чиста и топла, не беше скапо сместувањето, храната беше малце поскапа ама сепак туристичко место е,а не ми се свиѓаше што има многу старци,местото е мирно претежно беа малди брачни парови и старци, исто така задоволна сум и од Паљури плажата водата беше кристал и многу топла, и со кафе добиваш лежалка а највеке ми се свиѓаше на Sani Beach поубаво место во Грција од тоа според мене нема, водата како од када а и башка идеш идеш се плитко и песочно со бел песок, мераци
Ефтино......во Грција......па Лептокарија,Неи Пори.....ама дискутабилно е тоа ,ефтино...она што за мене е ефтино за друг е скапо.....
Девојки била ли некоја на Афитос? Може да ми кажете каква е плажата, има ли кај да шета навечер и какви се цените за сместување..? Тенкју*
Нема тема за Олимпик Бич, па тука би прашала каква е ситуацијата со лежалки и чадор на плажа? Се плаќаат индивидуално или се наплаќаат преку пијачка од блискиот бар?? Ако може побрз одговор од некој кој тазе бил.
Сакаме да одиме во септември , ме интересира колку парички би ми биле доволни од ден? Јас мислам околу 20 евра ,само ми е страв да не бидат малку. И уште нешто, која цена е отприлика патничко осигурување? Како е климата,водата во септември?
Татко ми вчера ми кажа дека патничкото осигурување било 255 денари. Каде поточно ќе одиш на одмор? Сумата на парите која ќе ти биде потребна може да варира во зависност од твоите планови. Може да поминеш и без да потрошиш ни едно евро, освен за сместување, а може и 1000 евра да истрошиш.
Devojki so decko mi planirame da odime za Grcija vo Septemvri, seuste ne sme odlucile kade, Zakintos, Lefkada ili Krf, kakvi se cenite na studijata ako odime vo sopstvena rezija, kolku cini motorce, ne da imame kola , dali nekoj znae dali ima organiziran prevoz od Skopje?
Една лежалка ти е 3 евра, а со неа ти оди гратис пијачка, кафе, сок и слично, односно тоа што го има на менито на барот. Секоја наредна нарачка ти е по редовна цена. Осигурувањето зависи од каде го земаш и какво е. Обично важи само за во Грција. Е сега, во агенција кога одевме беше околу 190 ден, а во еуролинк беше 200, со франшиза 150 евра.
Девојкии дали некој од вас бил во NEA KALIKRATIA ако бил да ми каже како е таму?Цени сместување и храна?