И ние ја гледавме оваа вила. Сместувањето е солидно и блиску до плажа, но ние лани бевме во Лептокарија, убав е градот жив, но има многу камења во водата, и нас стварни ни беа проблем, малиот не сакасе да влезе во вода. Секој ден патувавме до Неи Пори, таму плажата е преубава.
Не се лажете за Лептокарија, сериозно има огромни камења во водата. Можеби има места каде што целосно нема или се мали, само уз пат сум видела, ама впечаток ми оставија камењата.
Jas imam odeno leptokarija odamna , na malovo n3 mu smetaat kamcinja nie na reka odime so golemi kamenja pa si gazi i tamu.
Dali nekoj ovaa leto ima odeno vo Mouries? Kako e mestoto, gledam ima taverna na plazata. Dali plazata tamu e ubava. Jas zakazav vo Vedros appartments
zdravo kade e ubavo na odmor na vtor krak za so mali deca, da e plitko i ubava plaza pesocna Vo Sarti sme bile ok mie no sakam na dr mesto sega
Кое место би ми го препорачале за викенд? Афитос, Неа Флогита или некое друго? Ич не ги сакам крациве, не се споредуваат со островите ама за еден викенд ќе завршат работа и тие. Битно ми е само да е опуштено место, без многу гужви и убава плажа и чисто море.
Без гужва на крациве искрено немаш, посебно сега овој период... Плажата е убава на Калитеа, Афитос исто е убав, дури и за шетање имаш, многу убаво местенце. Паљури исто имаш убава плажа и чиста вода, ама секаде, баш секаде има гужви..
Може малце полабаво, ама ништо посебно.. не очекувај дека нешто многу празно ќе биде, посебно на поубавиве плажи.
Тогаш немате проблем. Вилата е убава, на приземје има слаткара со преубав сладолед и се наоѓа веднаш до плажа. Ви посакувам убав одмор.
Благодарам, да се враќа со убаво. Ме интересираше дали некој бил ради тоа што од годинава прв пат е во понуда и е реновирана. Ќе видиме сами кога ќе стигнеме.
Dali nekoj ovaa leto ima odeno vo Mouries? Kako e mestoto, gledam ima taverna na plazata. Dali plazata tamu e ubava. Jas zakazav vo Vedros appartments
Здраво, сте патувале ли на некој остров во Грција ? Да ми препорачате каде е најдобро, за пар. Дополнително, искуства со балкан фан ? Многу ефтини понуди имат, чудно ми е..