Aј препорака за место во грција каде сто има ефтини алиста како во паралиа и олимпик по 1 евро или 50 центи парЧе тоа е само во септември мислам
имам едно прашање) некој од тука што има отидено Олимпик бич дали може да ми кажи какво е местот дали ви се допаднало ова она? пошто планирам август да идам таму
јас да сум на твое место ке го одменам планираното искрено две улици се! два реда вили и толку. добра е плазата, но мн досадно ке ти е....не е тоа место за млади.
Ај некој нека сподели искуство од Крф или Паралија? Се мислам помегу овие, па ако некој бил нека каже околу цените, за храна, за искачање и сл.
За паралија ке ти кажам.Значи на плажата имаш лежалки и за нив си плаќаш 3.5 евра мислам беше.И со неа имаѓ кафе гратис.Инкау многу е ефтино, облека има и поефтини од кај нас во мкд.Храната исто така бидејки има лидл и таму се е ефтино.За смештај имаш од 10 па нагоре од човек.Друго ако сакаш прашај ме.
парајлиа е дефинитивно многу поефтина од крф бидејки тоа е остров и е 2 поскап од парајлиа во паралиа цените се слчни како во мкд ама е многу добро шеталиштето е со многу продавници за све и би ти препорачала ако сакаш поефтин одмор позз јас бев лани и сум задоволна
http://www.argus.rs/strana.php?idH=2091&idA=177 vidi niz moite mislenja imam ostaveno i broj od hotelot.
Гледав на Google Earth и Неи Пори, Лептокариа, Олимпик Бич и Паралија се една до друга, само ме интересира дали доволно блиску за да шеткаме пешки од една на друга плажа, не знам за кое место да се одлучам од прилика беа како што ги пишав горе, сега не зборам за шетање од Неи Пори па до Паралиа зашто нормално е далеку имаш 2 места пред да стигнеш до третово, туку милсев на пример пешки од Паралиа до Олимпик бич, некако бликсу ми изгледа ама пак да прашам. Ko pita ne skita
од Паралиа до Олимпик бич се оди пешки и блиску е И како што имат кажано погоре Олимпик бич се само 2 улички,така да таму нема мн што да се шета, а плажата е преуба, кога бев пред неколку години секој ден ја чистеа и рамнеа, додека Паралија има поке улици за шетање и поке ноќен живот. А од Лептокарија до Неи Пори не се оди пешки
Знаете ли дали има организиран превоз од Скопје до Сарти? Колку чини отприлика и кои агенции најчесто го организираат? Ве молам за брз одговор
Ве молам за мала помош,сакаме накај 19 август да одиме во Калитеа ама понудиве не ни одговараат зошто се повеке денови а ние сакаме само 6-7 дена така да ме интересира колкави се шансите да не најдеме смештај дирекно таму?Се разбира со прифатливи цени 30-40 наем за вечер?Или ич да не тргаме?
најдов супер цени за калитеа преку една супер страна за изнајмуванје на краците,ако има некој што иде натака накај 20-21 август има уште две слободни места во кола слободно нека ми пише
Мислење за Неа потидеа? Какви се плажите, цените. Планирам да одам таму ама ми треба некој што бил да ми каже како е. Позз