Кој ќе оди на одмор во Грција?

Дискусија во 'Патувања и одмори' започната од viki44e, 19 мај 2010.

1. Blondydevil

Blondydevil Истакнат член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    46
    Јас бев во Паралиа летово и си поминав незаборавно. :) Ефтино, цените се скоро како кај нас, продавници за облека милион, и мене што ми остави впечаток посебен, ноќниот живот ;) Секој ден има лејдис најт, бесплатен влез и една пијачка гратис и атмосфера, лудило, секако доколку сте со личности кои ви одговараат, Ви го препорачувам клубот Голд дефинитивно 8) Инаку бев во Арити хотелот, преку агенција, за само 115 евра, 7 нокевања и платен превоз, сега овој период мислам дека е 95 евра, не сум сигурна. Нема да погрешите во изборот ;)

2. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.951
    Супер,сабота одам за Паралија на одмор па среќна сум кога читам вакви коментари :D ,само би прашала каква е водата една познаничка ми велеше дека не била чиста и имала многу треви или само муабети се тоа?

3. Blondydevil

Blondydevil Истакнат член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    46
    Миме убаво да си поминеш, и јас сакам пак :( :( А за водата не би рекла дека е загадена :) И немој да заборавиш да идеш у Голд :D :D ми недостасува све !!!

4. LittleFairy

LittleFairy Популарен член

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.935
    Викав дефинитивно не, може прочитавте во претходното мислење, ама се кажувам пред време, брза кучка слепи кучиња раѓа, и испадна дефинитивно да. Утре вечер околу 3 саат одам во Неа Врасна, во една вила, ми кажаа прекрасна била. Си резервиравме, и здравје задутре таму треба да бидеме, па девојки, чаос и од мене, ке ви кажам како сум си поминала, сепак утре пак ке се уклучам, а за задутре , мислам не :D

5. Tabi

Tabi Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    7
    едно прашање до сите, дали имате број или маил од некој хотел у ханиоти или пефкохори?

6. The.girl.in.pink

The.girl.in.pink Активен член

Се зачлени на:
    23 август 2012
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    13
    Јас бев за Неа Пори,си поминав суперр баш се беше совршено.Скапо не беше многу,сега нормално малку поскапичко од тука ама туристичко место е.Ако отидете нема да зажалите :)

7. richgirl998

richgirl998 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    286
    Мене најискрено не ме интересираат политичките односи меѓу Грција и Македонија. Си имам Грк и најдобро ми е. Летово доволно уживав на Грчките плажи и беше феноменално :D

8. Mimi123

Mimi123 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.015
    Допаѓања:
    1.186
    Јас ќе одам негде од кај 20 септември Лептокарија, прв пат одам па ме интересира кои плажи се блиску и колку време има со кола од Лептоарија до Паралија зошто еве од вас разбрав дека имало многу ефтини цени на гардероба па сакам да разгледам нешто :) Има ли попусти септември во Грција ?

9. PinkGir123

PinkGir123 Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    759

е сега водата не е многу чиста има треви и медузи ама пак доброто е што многу е ефтино јас бев во јуни месец таму преефтино можам да кажам.Не се секирај ке си накупиш што ти треба.

10. SparkyAngel

SparkyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    901
    Допаѓања:
    1.366
    Ја следната недела ке одам фамилијарно со моите во Неа Пори,се надевам дека нема да биде пусто без туристи хаха :D

11. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    737
    Јас бев искрено и не е нешто нај нај според мене.Не знам дали другпат ќе отидам :D

12. PeaceLoveBasketball

PeaceLoveBasketball Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2012
    Пораки:
    589
    Допаѓања:
    1.177
    Ништо посебно и убаво не гледам околу оваа држава. Луѓето ( не сите ) се антипатични,алчни и гледаат да ти ги земат парите,додека те понижуваат што си Македонец.
    Сепак ова е мое мислење :D

13. sweet.star

sweet.star Истакнат член

Се зачлени на:
    7 октомври 2012
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    47
    Јас пак не ги гледам луѓето и не ми е гајле за нив.Грција има преубаво море,прекрасни плажи и мн разни др прекрасни места.А и мн убави грчки песни има што ги обожавам.А и продавници/маркети (како сакате кажете ги) што ги има и тука и таму,што прво ги имаше во Грција,таму има мн подобри и поквалитетни произвоси,да поскапи се некои,ама како викаат колку пари толку музика.Но,сепак ова е мое мислење. :)

14. The.Princess

The.Princess Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    281
    Допаѓања:
    146
    Јас бев летово во Аспровалта.. и стварно мнооогу ми се допадна градот :inlove:

15. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    Не се замарам многу за состојбата со Грција. Никогаш не сум ги мразел а нема ни да ги мразам. Секоја година одам во Грција на одмор.

16. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.334
    Допаѓања:
    29.190
    Сум била 2 пати, еднаш во Макригиалос (блиску до Паралиа, Олимпиаки Акти, Лептокарија, таа област) и во Аспровалта.. :) :inlove: :inlove:

17. Evdoxia

Evdoxia Истакнат член

Се зачлени на:
    29 декември 2012
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    132
    И јас како и секоја година така и оваа ќе одам во Грција.
    Воопшто не се замарам со политики. Јас одам таму на одмор,а не да бистрам политика. :D
    А тие што се прават многу големи патриоти одат дури и по 3...4 пати(така да не треба многу продавање пуфки). :D :D

18. jagoda1979

jagoda1979 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    333
    Допаѓања:
    227
    Јас од принцип не одам Грција

19. Dona-Ares

Dona-Ares Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    503
    Допаѓања:
    216
    Секогаш пред главниот одмор одиме во Грција во мај и нема место каде не сме го посетиле и летувале-преубаво си поминуваме,прекрасно море и плажи,луѓето секогаш биле гостољубиви во хотелите и услужливи така да немало проблем.
    Оваа год. во мај планираме да одиме една недела на Сарти или некое аранжманче во Метаморфози ;)

20. tea-nova

tea-nova Активен член

Се зачлени на:
    31 март 2013
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    11
    Јас планирам да одам во Јуни за Паралија,е сега одам прв пат затоа што слушам дека било доста ефтино.Ми треба ваше мислење како е тамо за одмор во јуни,дали е водата топла и ако може да ми кажете приближно колку пари имате потрошено вие за 10 дена заедно со смештај и се друго?Може е малку глупаво но така барем ке имам некоја замисла за цените.