Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Кој ќе оди на одмор во Грција?

Дискусија во 'Патувања и одмори' започната од viki44e, 19 мај 2010.

1. chocolate...girl

chocolate...girl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јуни 2012
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    148
    Јас сум била била таму..Значи прекрасно е...веќе две години сме таму на одмор со родителите..на нас ни го препорачија едни роднини бидејќи нема медузи, и др. морски видови оти сите плажи во неа моуданиа се заштитени со мрежи...ние овие две години бевме сместени во хотел ''Toulgaridis''. Преубав хотел, од хотелот до плажата дели само еден мал пат, си има 2 лежалки и чадор на плажата од апартманите..мислам заедно со клучот од апартманот има и клуч од лежалките...Навечер е преубаво, имаат убава храна..и си има големо пристаниште каде што шеташ мислам покрај морето се е бетонирано и има мостови и пристаниште.. :D :D има разни клубови посебно на тој дел кај овој хотел. Не е баш големо местото но е преубаво и тихо..има разни маркети..на почетокот од градот има разни магазини од познати марки. И патот до градот е малку зафркнат две години сме таму и секојпат сме го згрешувале бидејќи има многу вклучувања и исклучувања од автопатот..лавиринт хаха :$ :$ :?:

2. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Ии имам нова идеја!

Мислење за грчкиот остров Евиа? Планирам со моите фамилијарно да одам, значи не очекувам забава, очекувам само чисти и убави плажи, со кристално сина вода.
    Се мислам за оваа понуда која ја имаат Савана, 99 евра - искуство со престојот и организацијата за оваа понуда?

На babyblond му/ѝ се допаѓа ова.
  3. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    8.431
    Сакам оваа година да одам на одмор во Грција кажете ми каде е најефтино сместувањето ?
    Кој планира да оди од 1 Август натаму ?

4. Iza.bella777

Iza.bella777 Активен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    12
    se dvoumam megu grcka i turcija, ne znam.......lani bev vo antalija preubavo bese, sakam da idam pak tamu ali ne znam. :?: :?: :?:

5. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    8.431
    Aко си била веќе , зошто оваа година не смениш малце. ;)

6. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.329
    Јас ова лето ќе одам во Парга,Грција :D

7. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    Мислам дека Паралија и Олимпик бич се најевтини, најблиску се. Некои си 5 до 6 часа со автобус, зависи колку се чека на граница, и од кај си :)

8. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.500
    Допаѓања:
    23.096
    Јас и дечко ми сакаме да одиме на одмор во Грција, здравје во септември. Се мислиме за Олимпик Бич, како е таму?

9. ceca-1

ceca-1 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    2.083
    Допаѓања:
    5.093
    Не би ти ја препорачала Олимпик бич.Водата е плитка,не е чиста како на другите плажи и има треви што ти се мотаат по нозете.За млади подобар избор е Аспровалда или евентуално Неа флогита.Во Аспровалда имаш и продавници,ресторани,кафичи плус водата е почиста.Сепак размисли си ;)

10. Viki693

Viki693 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2012
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    584
    Олимпик бич не е за млади, местото е за фамилијарни со мали деца, Паралија може но ни во Олимпик бич ни во Паралија водата не е баш чиста..неможе да се спореди со краците...

11. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.304
    Допаѓања:
    7.306
    Мои познаници се вратија пред скоро една недела. Они лично се задоволни. Водата од сликите колку што можев да приметам и од она што тие ми го кажуваа е супер. Сега не знам внатре дали има тревки и сл :D но изгледаше чисто.
    Фамилијарно место да, но претпоставувам чим ќе одиш само со дечко ти, не ни очекуваш којзнае какви забави, имало неколку кафичи само, мало место.
    Плаќаа 50 евра за 7 дена, што сметам дека е одлична понуда. Вилата им беше на 100 метри од плажа, апартманот со поглед на море. Внатре преубаво наместен.
    Моите во септември ќе одат на истото место, истата понуда, здравје боже од 15-ти до 22-ри. 69 евра е по лице тогаш, со вклучен превоз.

Инаку, ние оставивме капар за во Полихроно, за една недела ќе треба и целата сума да ја исплатиме. Некој да бил скоро или да познава некој што бил годинава конкретно да ни пренесе искуства? Знам само дека е мирно место, додуша не ни баравме поинакво, ме интересираат плажите и водата.

Грасиас. :)

12. youngmom

youngmom Активен член

Се зачлени на:
    1 јули 2013
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Polihrono e sredeno mesto, ima dovolno kafici/barovi za mladi i dovolno mirno e za familii. Plazata e tesna i dolga, no mnogu ubava, cista, so siten pesok. A moreto e cisto, tirkizno, cist pesok na dnoto, fantazija. Super e.

13. LejdiD

LejdiD Истакнат член

Се зачлени на:
    22 ноември 2011
    Пораки:
    631
    Допаѓања:
    177
    Мене сите млади што ми кажувале дека биле во полихроно го означиле како пензионерско место, погодно само за фамилии :!:

14. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.304
    Допаѓања:
    7.306
    Уште поубаво ако го сместуваат во категорија на пензионерски места, одам за да се одморам, не сакам нити да искачам нити да лудувам.

Важна ми беше плажата и морето, но ептен сум среќна сега кога знам дека се супер! Фала ви, со мерак ќе ја уплатам неделава и втората рата :D

15. Viki693

Viki693 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2012
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    584

Ne e tolku penzionersko nemaj gajle...ubavo e...a mnogu vi e blisku i Hanioti i Pefkhohori taka da ako ste so kola prosetajte se i natamu...i na dvete mesta ima ubavi plazi za mladi na krajot od gradovite...i plus ima edna Paljuri posle Pefkohori mnogu ubava plaza...Mladite poveke odat vo Hanioti ili Pefkohori no i Polihrono ne e losho...site tri mesta se edno do drugo i se slicni...sum bila vo site tri..:)

На Izaabella му/ѝ се допаѓа ова.
  16. ariela09

ariela09 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    1.765
    Искрено јас ич не сум задоволна од Олимпик Бич. Бевме таму пред 2 години со моите. Луѓе катастрофа. Водата беше топла,значи врела и имаше,не тревки :!: ...гранки,лисја,тревишта,мов, ѓубришта. Гнасотии беше,дали два пати влегов во вода. За навечер нема многу за шетање и ништо не си купив. И тоа беше најгрдиот одмор во мојот живот. Мислам дека ако во Дојран отидевме 100 пати поубаво ќе си поминевме :worried:

17. l0vE...-love

l0vE...-love Популарен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2012
    Пораки:
    575
    Допаѓања:
    144
    јас ќе одам на тасос :?: па ако некој бил сакам да слушнам негово мислење :D

18. Beautiful-Princess

Beautiful-Princess Популарен член

Се зачлени на:
    28 јануари 2012
    Пораки:
    755
    Допаѓања:
    373
    Еве ти тема за Тасос. :)
    patuvanja-i-odmori/tasos-t10880/

19. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.330
    Допаѓања:
    29.147
    [​IMG] Јас одам! :D На 16ти изгледа. На Халкидики, ама не знам уште каде точно, ќе пишам кога ќе дознаам. :D

20. lana.del-rey

lana.del-rey Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2013
    Пораки:
    690
    Допаѓања:
    1.300
    Што мислите девојки каде е подобро од овие 2 места? Ке одам со моите во септември па ми рекоа од овие 2 да си одберам.. :D Во торони било мирно мама сакала навечер да се шета,а полихроно незнам како е.. јас и меѓу вилите се мислам.. што викате вие? :)

http://www.atlantis.mk/вила-перла.html

http://www.iguana.com.mk/ponuda/73-2012-02-10-17-14-14/614--qsakisq