Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Кој ќе оди на одмор во Грција?

Дискусија во 'Патувања и одмори' започната од viki44e, 19 мај 2010.

1. Leo-nora

Leo-nora Популарен член

Се зачлени на:
    25 март 2013
    Пораки:
    1.962
    Допаѓања:
    1.270
    Дали некој има одено во Неос Мармарас, да ми кажете како сте задоволни, дали има млади,места за искачање...продавници, цените како се и слично :) :*

2. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Некој да ми кажи за Калитеа како е ноќниот живот, скапо евтино? :)

3. aquamarine-123.4

aquamarine-123.4 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 март 2012
    Пораки:
    108
    Допаѓања:
    22
    Читав на интернет имало некој смртоносен вирус во грција, или тоа нема врска???

4. kallias

kallias Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    3.782
    Допаѓања:
    6.985
    Да, да има, немој да доаѓаш, не си слушнала дека сите Грци се изумрени??? О Боже :x

5. bubic.k

bubic.k Популарен член

Се зачлени на:
    10 март 2014
    Пораки:
    1.025
    Допаѓања:
    3.783
    Многу Е убаво.. плажите се прекрасни продавници ,кафичи еден куп.. цените како и секаде . Битно сто пати поевтино одколку летовање во охрид ;)

6. Westlife

Westlife Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    642
    Допаѓања:
    617
    Ние ќе одиме во Лептокарија. :)

7. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.902
    Info za toroni:)

Odnapred blagodaram.

8. Cvetetto

Cvetetto Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2011
    Пораки:
    2.834
    Допаѓања:
    1.891
    :!: Ние одиме Лефкада,Нидри :inlove: :inlove: Точно за 1 недела.Летна времето.. :wasntme:

9. BeLLaDona23

BeLLaDona23 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    842
    Допаѓања:
    1.895
    Препорачајте ми некоја агенција апартмани или вила за на првиот крак. Сакаме да одиме со дечко ми некаде од 10 Јули, со цена до 20 евра на ден. Мене ми се чини или се е или зафатено или прескапо???

10. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.019
    Јас мислам дека ти се чини.... На првиот крак не може да е прескапо (иако вие сакате ептен во сезона) и не ми се верува да е баш се зафатено, секогаш има last minute добри понуди. Обидете се во Савана, ние секогаш одиме преку неа и досега не сме ја изневериле, ниту пак таа нас. :D Верувам дека ќе најдете понуда каква што барате. За цените не можам точно да ти кажам ама би требало да најдеш last minute понуда до таа цена. Провери на страната на Савана, имаш цени.

На BeLLaDona23 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Angel.girl

Angel.girl Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2011
    Пораки:
    669
    Допаѓања:
    667

Јас мислам дека на 10 јули нема да најдиш апартман за таа цена. Јули е. Бев на први јуни во Пефкохори секаде беше 25, 30 евра. А први јуни беше. Сите места ги превртев и Пефкохори, и Ханиоти и Полихроно и Калитеа, верувај ми дека за у јули (и јас тогаш ќе одам) не наидов ни на една понуда за 20 евра. Се беше над 40 евра. Ама јас барав најдалеку да биде на некои 50-70 метра од плажата. Јас најдов за 43, беше 45 ама ми симна 2 евра оти 20 дена ке седам. Може некаде погоре, подалеку од морето ќе најдиш ама јас ти кажувам се напнав немаше ништо под 40, ама навикната сум на тоа. У Албанија гледам скокнале цените на 25-30 евра а не па у грција да се најде нешто евтино толку. Ама пак види си по агенции, стварно може нешто добро да ти излезе. :)

12. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    ^Од каде вакви цени на првиот крак? Јас лани бев средина на Јули и цените се движеа околу 15 евра. Зборам за Калитеа, Афитос, Неа Потидеа, Неа Модања... Ако се вакви цените незнам како ви исплати да одите таму, за тие пари во Италија и кусур ќе ти остане... :^)

На duffi му/ѝ се допаѓа ова.
  13. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.752
    Допаѓања:
    145.211
    Аман луѓе какви 40, 50 евра, па ние толку плаќавме дуплекси, додека одевме со моите уште на одмор и тоа на сред сезона и секогаш блиску до плажа.
    Еве линк струмичка агенција, сестра ми одат на 13ти и им испаѓа по околу 150е од човек

http://www.ta-novatravel.com.mk/%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%BE-14/%D1%85%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B8%D0%B4%D0%B8%D0%BA%D0%B8/

А пак од први е уште поефтино.

14. Angel.girl

Се зачлени на:
    25 декември 2011
    Пораки:
    669
    Допаѓања:
    667
    Зборам за местата што се по на крајот а не Потидеа, Модања итн...Значи знам дека тие шо се по накај Солун се поефтини. Од Калитеа нагоре е поскапо.20 год. идам на први крак

15. Viki693

Viki693 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2012
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    584

15 евра да не е по човек, собите за 2-ца се движат 40-50 еур. (полихроно, ханиоти и пефкохори) е сега исто може да најдете и за 4-ца за таа цена ама за 2-ца многу тешко испод 35 евра некоја помала собичка

16. Angel.girl

Се зачлени на:
    25 декември 2011
    Пораки:
    669
    Допаѓања:
    667

E истото го зборам и јас. :)

17. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Јас мислев на цени по човек. Девојката праша за било каде на првиот крак, не потенцираше каде, тогаш можевте да и предложите Калитеа и слично за таа цена што ја бараше. Ако цените што ги спомнавте се за двајца тогаш е ок, јас сфатив дека тоа е цена за еден човек затоа ми дојде некако прескапо.

На BeLLaDona23 и Angel.girl им се допаѓа ова.
  18. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.467
    Допаѓања:
    48.652
    Утре вечер тргаме за Каламици.Другиов пар што ке доага со нас беа лани таму и премногу го исфалија местото а и според слики што имам гледано ептен изгледа убаво.Бидејки со кола идеме планираме да ги поминеме сите околни плажи .Плакаме по 20 евра од човек и тоа е најефтината понуда што ја најдовме се некако беше скапичко во споредба со другите краци,но сепак велат дека вредело бидејки таму биле едни од најубавите плажи. Ако има некој инфо за остатокот од цените слободно нека сподели а јас со критики и забелешки ке се вратам на темава по завршетокот на одморот. :) :)

19. Westlife

Westlife Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    642
    Допаѓања:
    617
    Феминки некоја да не беше/или е во Лептокарија па да пише како се движат цените за сместување.

20. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.019
    Јас бев преклани и плативме по околу 125 до 130 евра од човек за седум дена, но ние уплативме уште во мај, предвреме со попуст. :)