Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Кој ќе оди на одмор во Грција?

Дискусија во 'Патувања и одмори' започната од viki44e, 19 мај 2010.

1. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.693
    Допаѓања:
    5.469
    И јас разбрав од луѓе кои уплатиле за Пефкохори дека од ноќ им е 40€ за соба ( 2 возрасни и 2 деца помали до 5 години за кои чисто сумљам дека ке имаат посебни големи кревети), сега деновиве ќе одат, значи не се во шпицот на сезоната.

У суштина краците биле секад привлечни и издувани.
    40€ е премногу за соба бе, не е тоа остров.

На BeLLaDona23 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Westlife

Westlife Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    642
    Допаѓања:
    617
    Devojki a od strana na kujna dali ima cinii takvi raboti.
    izvinete na latinicava od telefon sum vklucena :)

3. jaam

jaam Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2011
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    2
    Некој да не бил во Криопиги? Импресии? :D

4. shinelikeasun

shinelikeasun Активен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2014
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    6
    летово ќе одам на првиот крак и тоа во сезона крај на јули почеток на август, ме интересира дали и тогаш е чиста водата во калитеа ханиоти како и сега и ме интересира нешто повеќе за сани бич холидеј рисортот?

5. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Мене за Крф ме интересира, како се цените, скапо евтино, ноќниот живот каков е, плажите?

6. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Јас знам дека сегде испишав по темите ама сепак :D
    Имаме 4 понуди откој се:
    Полихроно Вила Христос
    Ханиоти Вила Македонија Скај
    Олимпик Бич Вила Гирнис
    И Крф Агиос Георгис Вила Мексис и Вила Ана
    Ме интересира тој шо бил на овие места нека кажи како се цените, ноќниот живот, плажата, пошто сме чупиња и не можиме да се погодиме.
    Според вас кое е најдобро?

7. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Од понудениве Крф е најдобро. Сепак е остров и има кај да шеташ и што да видиш. Не ми текнува сега во кој дел од островот беа журките, ама во секој случај имаш кафичи, за дискотеки незнам да ти кажам. Агиос Георгиос е мислам најмирниот дел на Крф. Цените се за некое евро поскапи од краците ама не многу. Евро две се во прашање. Цените на лежалките се околу 3 евра со кафе и пропратни грицки мицки. Водата и плажите се прекрасни. Има доста за шетање и разгледување и тури низ островот.
    Олимпик Бич ти е пензионерско место, има само неколку кафичи по плажите, а ако сакате диско ќе морате во бусче до Паралија. Бусчето е некои 3-4 евра, а влезот во дискотеката за жени е бесплатен + со коктелче бесплатно. Незнам дали секој ден беше така или само одреден ден бидејќи бев еднаш. Цените на лежалка се 2 евра со кафе и сладолед. Гирото е 2,50 морската храна и пиците од 5 евра нагоре.
    Полихроно и Ханиоти не сум била ама претпоставувам дека исто ко низ цел крак, водата и плажите треба да се чисти и ок, а сигурно и со цените се тука некаде. Поскапо е од Олимпик Бич за некое евро. А ханиоти мислам дека неможе да се пофали со некој ноќен живот. :)

На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Leo-nora

Leo-nora Популарен член

Се зачлени на:
    25 март 2013
    Пораки:
    1.962
    Допаѓања:
    1.270
    Децооо уплатив за Калитеа...кажете ми се зафркнав или убо ке си минам :lol: Како се цените млади има ли, пиење јадење, цени у маркети забави... искуство некој. ? За од 25ти јули :?: :*

9. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Луѓе планираме со другарка да одиме во Грција негде почеток на август, кои места се најдобри за млади со дискотеки, кафичи ама да не се многу скапи?
    Гледам на Савана агенцијава Крф и Закинтос 9 ноќи по 110/115 евра се, што ме зачуди толку ефтино ама да не се изгориме за таму па за леб да снемаме. :D

10. MirandaKerr

MirandaKerr Активен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2013
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Јас сум од Битола и сакав да ве прашам ми ја препорачаа Неа Мармарас, дали бил некој таму?? и да не знае некој каде има понуди т.е во кои агенции од битола? :)

11. Stefani999

Stefani999 Популарен член

Се зачлени на:
    3 февруари 2012
    Пораки:
    702
    Допаѓања:
    601
    Ние лани одевме пред Петровден.Мислам дека на 7ми тргнаме :?: Плаќаме 25 евра од ноќ со клима и интрнет(брат ми одтиде доле кај таа жената и му го кажаа пасвордот) После 10ти ги накачија цените.Да не скокнаа до 30-35 така нешто.Сезона :rofl:

12. gorda

gorda Истакнат член

Се зачлени на:
    31 август 2012
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    76
    Ако има некој престојувано во Фурка, на плажа или ептен близу до плажа, а да има контакт, ве молам споделете или пишете во приватна порака... Однапред благодарам! ;)

13. Stefani999

Stefani999 Популарен член

Се зачлени на:
    3 февруари 2012
    Пораки:
    702
    Допаѓања:
    601
    Да ве преашам во калитеа може ли да се најде смештај за 30 евра? :?:

14. SandraTT

SandraTT Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2014
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    1
    Nea Kalikratia или Paralia?

Која од овие две дестинации би ја избрале за одмор или пак викенд, Nea Kalikratia или Paralia ?Дали имате некогаш отидено и која ви е поубава дестинација? ;) :$

15. Quuen

Quuen Популарен член

Се зачлени на:
    9 јуни 2014
    Пораки:
    465
    Допаѓања:
    2.603
    (Грција)

Девојки кој од вас бил на оваа место Nikiti? Годинава сакаме д одиме има ли кафици ресторани мн бутици каква е плажата како се движат цените за апртмани ? Дали има Лидл ве молам кажете ми ми треба ваша помош
    Инаку месово се наоѓа на вториот крак во Грција :D :D

16. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.752
    Допаѓања:
    145.211
    Девојки бил некој на Евиа-Пефки, слабо искуства од овој остров.
    Ние се двоумиме меѓу Пефки и Будва, иако јас навивам за Будва. :D

17. Pepelaska25

Pepelaska25 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2013
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    555
    Не ми се верува како можете да одите некаде каде не сте добредојдени? Ма не да ви уништуваат коли, туку и да земат да ве тепаат пак ќе трчате таму како да само таму има море. Попрво би одела во Албанија отколку во Грција. Замисли да те понижуваат и ти пак да трчаш таму, каков ли ментален склоп треба да имаш за да го правиш тоа. И, што ќе им кажете кога ќе ве прашат од каде сте? Јас да сум на местото на Груевски, би размилслила дали да распишам референдум за името, ма не од име, овој народ би се откажал од сопствената мајка само за да биде виден на плжа во Грција. Да рече Грција имате 10 дена беслатен одмор, ма не со едната оберучки би гласале за промена на име.
    Премногу сум разочарана колку сме безрбетници и колку ние знаеме да ја свиткаме кичмата тоа е чудо едно и се коси и со физика и со биологија.

На scorpias му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Golden

Golden Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2013
    Пораки:
    1.077
    Допаѓања:
    1.407
    Ако може да ми пише ЛП некоја што била во Фурка,да ја прашам нешто. :D

19. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    А ти озбилна си со муабетов? Кој не е добредојден коа луѓето плачат за туристи? Те гледаат ко Бог кога ќе отидеш. Остај ја малку политиката и размисли со своја глава, не е се така како што ти изгледа на ТВ. ;)

На crazylady, Quuen, Golden и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. leona83

leona83 Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2014
    Пораки:
    2.548
    Допаѓања:
    1.980
    Конкретно јас, никогаш не сум доживеала непријатна ситуација, ништо лошо, секогаш биле културни и фини сите луге, а сум била на многу места во Грција.

На tessie и duffi им се допаѓа ова.