Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Кој ќе оди на одмор во Грција?

Дискусија во 'Патувања и одмори' започната од viki44e, 19 мај 2010.

1. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.834
    Допаѓања:
    325.663
    Ако има некој контакт број за престој на Ханиоти нека ми пише лп.Апартман,вила,пансион било што ,што одговара за 4 члено семејство.

2. hunny20

hunny20 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 декември 2010
    Пораки:
    78
    Допаѓања:
    83
    Знам дека може не е постов на соодветно место..
    Се продава аранжман во Парга за двајца .. Тоа се моето и местото на мајка ми. Ние сме на жал оневозможени да отидеме ете да пробаме да го продадеме. Манипулативните трошоци ќе си ги платиме ние. Аранжманот е од агенција Савана..
    По 100 евра од лице. Капацитет 2 лица. Периодот е 21Јуни до 28 Јуни. Иако се ближи периодот сепак не е толку ефтино да ја видите Парга. Доколку е некој заинтересиран нека ме побара на овој број 077 807 551

3. Punk girl

Punk girl Истакнат член

Се зачлени на:
    18 февруари 2015
    Пораки:
    218
    Допаѓања:
    436
    Јас ќе одам со дечко 2-3 недели ќе бидеме таму 8)

4. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.837
    Допаѓања:
    23.529
    Ме фати желба за плажа уште сега. :wasntme:

Секако Грција,кај на друго место да одиме? :D
    Овојпат Ханиоти,првиот пат кога бев ми остави голем впечаток и сега повторно.

Според мене Ханиоти и Пефкохори се на прво место на кракот Касандра.Прекрасни се. :inlove:
    Би ишла секоја година таму.

На joy1 и SimonaTino им се допаѓа ова.
  5. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.487
    Допаѓања:
    55.090
    Бев 7 дена Калитеа,убаво беше(местото е средено,водата чиста,цените се пристапни)
    Бев и Ханиоти 2 пати,вистински рај е значи:)бевме со сопствено возило па скоро цел крак го прошетавме,поминавме и Полихроно,не ми остави баш голем впечаток,многу ми е натрупано некако8-|бевме и Пефкохори,солидно беше и таму,ама Ханиоти го издвојувам на прво место,посебно за ноќен живот,за ресторани,кафичи се беше одлично.
    Од Пефкохори единствено ми остана во сеќавање преубавото гиро,никаде не сум каснала повкусно:D

6. mmaceee

mmaceee Истакнат член

Се зачлени на:
    15 септември 2012
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    3
    Дали може некој да ми препорача некое убаво место за летување во Грција, некое помало место со убава плажа, каде што ќе ми биде блиску да одам пешки до плажите, и да има место кај да прошеташ навечер (планирам да одам со автобус и сместување преку агенција а немам мн пари за да изнајмувам моторчиња и сл). :)

7. Cvetetto

Cvetetto Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2011
    Пораки:
    2.834
    Допаѓања:
    1.891
    За мене најдосадното место.... ахахахахах
    Убаво е,ама бидејќи ние стално најмувавме апартмани кои се подалеку, оти се нормално поевтини, пешачевме до плажа многу. Навечер е многу убаво за пешачење по таа главната улица. Јас ја викав КОРЗО, оти така ние во БТ викаме кога ќе одиме у долу. Има и црква која мене ме потсетува на католичка црква, но православна е. Плажата убава е. Ако ти е прв пат таму убаво ќе си поминеш. Aко имаш ко мене одено поќе пати, нема да ти е интересно :)

8. jesicaalba

jesicaalba Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    139
    Допаѓања:
    25
    Здраво девојки! Има ли некој одено во Сарти на вториот крак? Ме интересира дали може сами да си најдеме смештај таму? Планираме да одиме средина на Јули. Поздрав.

На Luna91 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Luna91

Luna91 Популарен член

Се зачлени на:
    15 јули 2013
    Пораки:
    3.185
    Допаѓања:
    17.786
    Ние планираме крај на август да одиме. Па ако има некој искуство нека сподели.

10. peperutka87

peperutka87 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    764
    Допаѓања:
    537
    Тасос годинава...баш би сакала да ја видам Goleden beach :makeup:

11. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.752
    Допаѓања:
    145.211

Од 15 Август Грците имат празник некој, па се ќе биде пуно. Јас контактирав една купа вили во Сарти или се испозафатени или цени до плафон.
    Па најверојатно ќе резервираме преку агенција, ни излегува иста цена, а одиме на сигурно.

12. Cholipam

Cholipam Истакнат член

Се зачлени на:
    20 септември 2013
    Пораки:
    279
    Допаѓања:
    445
    Одиме за Грција на 31 август, е сега пасошот на дечко ми му истекува во октомври.. се јавив на граница (богородица) да прашам дали би имало проблем и ми рекоа дека постои закон пасошот да ти важи минимум уште три месеци но на грците како ке им текне може без проблем да те пуштат а може и да те вратат... дали знете нешто повеќе за ситуацијава дали да вади нов пасош или да оди со тој?

13. Candid

Candid Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2014
    Пораки:
    236
    Допаѓања:
    489
    Девојки сакаме со кола да идеме на еднодневно капење со дечко ми во недела најверојатно и не интересира кое е убаво место за плажа шетање и кафе а да не е многу одалечено од Солун бидејки ке направиме и мини шопинг. некој предлог? :)

14. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.837
    Допаѓања:
    23.529
    Во Ханиоти убаво е морето?Цените како се движат? :)

15. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.487
    Допаѓања:
    55.090
    Морето е убаво и чисто,таму одевме на шетање само,не знам колку се цените за смештај,инаку сладолед во кафич е околу 7-8 евра,коктели имаш од 5 евра нагоре,ама за 5 евра се некои пофушарски:Dгирото од 2.50 евра нагоре,по маркети не знам како се движат цените таму,најмногу бевме Калитеа.

На 2212 и joy1 им се допаѓа ова.
  16. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.613
    Допаѓања:
    40.096
    Јас еве 4-5 години не сум била никаде и планирав летово во грција. Е сега имам прашање ама немојте да ми се смеете...гледам во понудиве студио..е сеа што е тоа? Каков вид сместување, нешто како апартман или?

17. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.687
    Допаѓања:
    22.812
    Да, само помало од апартман. Баш она „соба“ што го викаме.

На Emotional123 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. sladok-bitola

sladok-bitola Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    46
    jas izlea pak santorini :inlove:

19. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.408
    Допаѓања:
    18.090
    Ме интересира Ханиоти? Како се движат цените за смештај ? Ние сакаме да одиме кај 20 август

20. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.613
    Допаѓања:
    40.096
    А купатило?